Pompă de aer fără fir Einhell CE-AP 18 Li-Solo, 18 volți (rosu/negru, fara baterie si incarcator)



205,04 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Pompa de aer fără fir Einhell CE-AP 18 Li-Solo oferă libertate fără fir și poate fi folosită rapid oriunde, fie în casă, atelier, garaj sau în timpul liber. Pompa de aer a bateriei este folosită pentru a umfla articole de volum mare, cum ar fi bărci gonflabile, saltele pneumatice, animale de înot și multe alte articole de agrement. Diferite dimensiuni de supape pot fi umplute cu ajutorul a două adaptoare de supapă, cu 670 l/min și max. 0,053 bar. Prin simpla schimbare a atașamentului, pompa de aer a bateriei CE-AP 18 Li-Solo poate fi folosită și pentru sângerare. Nu există limite pentru utilizarea acestuia, fie ca suflante de atelier, fie pentru curățarea suprafețelor de lucru. Un întrerupător de blocare permite lucrul fără oboseală. În condiții de lumină slabă, iluminarea cu LED asigură o bună vizibilitate. Datorită manevrabilitatii și greutății sale reduse, pompa de aer a bateriei este un ajutor mobil indispensabil. Ca membru al familiei Power X-Change de înaltă calitate, orice baterie de 18 volți din seria de instrumente puternice Einhell poate fi combinată cu pompa de aer.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip pompa de aer
culoare Roșu Negru
modul de operare acumulator
acumulator Detașabil
funcții Funcția de umflare, funcție de aspirație
performanță Imprimare 0,053 bare
debit de aer 670 l/min
Adaptor pentru supapă de mobilier 2 buc
zona de aplicare camping, piscina, jucarii
o notificare Ca membru al familiei Power X-Change, toate bateriile și încărcătoarele reîncărcabile din seria de sisteme litiu-ion pot fi utilizate pentru orice dispozitiv cu tehnologia Power-X Change.
dispune de iluminare cu LED, comutator de blocare
Informații suplimentare Pentru umflarea bărci gonflabile / saltele pneumatice / articole de agrement, nivel de presiune acustică 83 dB(A)
Accesoriile prezinta adaptor 2 supape
nevoie de baterie de sistem Li-Ion de 18 volți
greutate 370 grame

Einhell
2070110

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii