Einhell 18V 4.0Ah Power-X-Change Plus, baterie reîncărcabilă (Roșu Negru)



254,62 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Bateria de sistem 18V 4.0Ah Power-X-Change Plus este potrivită pentru toate dispozitivele din familia Power-X-Change de la Einhell și oferă o capacitate sporită a bateriei și o durată mai lungă de funcționare. Sistemul de management activ al bateriei, controlat prin proces, ABS asigură siguranță maximă, performanță optimă a dispozitivului, durată maximă de funcționare și durată maximă de viață. În plus, bateria are un indicator LED al nivelului de încărcare a bateriei în 3 trepte. Celulele Li-Ion de înaltă calitate asigură auto-descărcare scăzută, nu există efect de memorie. Carcasa cauciucata oferă un nivel ridicat de protecție împotriva șocurilor și o prindere fermă, în timp ce mânerele încastrate permit scoaterea bateriei în mod ergonomic.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip acumulator
culoare Roșu Negru
Potrivit pentru instrument
Compatibil cu bateria de sistem pentru dispozitivele din familia Power-X-Change de la Einhell
tehnologie litiu ion
tensiune 18 volți
capacitate 4 Ah
Caracteristic Reîncărcabil
caracteristică tehnologie PLUS: mai multă putere pentru lucru de înaltă performanță, sistemul de management al bateriei controlat prin proces ABS înseamnă -max. Siguranță, performanță optimă a dispozitivului, timp de funcționare și durată de viață, fără efect de memorie datorită celulelor Li-Ion de înaltă calitate, autodescărcare scăzută și putere ridicată și constantă, protecție ridicată la șocuri și aderență bună datorită carcasei cauciucate, îndepărtare ușoară datorită la mânerul încastrat, praf, coroziune și carcasă protejată mecanic, potrivit pentru utilizarea TWIN-PACK cu aplicații de 36 V, putere maximă: 900 W
Informații suplimentare Ca membru al familiei Power X-Change, toate bateriile și încărcătoarele reîncărcabile din seria de sisteme litiu-ion pot fi utilizate pentru orice dispozitiv cu tehnologia Power-X Change.
greutate 580 grame

Einhell
4511553

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii