Aparat De Spalat Cu Presiune K 4 Power Control Car & Home, motor racit cu apa, 130bar, Furtun de presiune, 8 m

Aparat De Spalat Cu Presiune K 4 Power Control Car & Home, motor racit cu apa, 130bar, Furtun de presiune, 8 m1.073,95 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Aparatul de curățat cu înaltă presiune Kärcher K 4 Power Control Home este ideal pentru utilizarea ocazională în casă împotriva murdăriei medii-grele, cu o performanță de suprafață de 30 m²/h. incl. Home Kit cu detergent de suprafata T 5 T-Racer. Datorită distanței reglabile între duze, T 5 poate fi utilizat atât pe suprafețe dure, cât și pe suprafețe sensibile. Cu aparatul de curățat cu înaltă presiune K 4 Power Control Home, puteți găsi presiunea potrivită pentru fiecare suprafață. Nivelul de presiune este setat pe lancea de pulverizare și poate fi verificat pe pistol cu ​​un afișaj manual pentru control maxim. Trecerea de la modul de presiune înaltă la modul agent de curățare are loc fără schimbarea lancei de pulverizare. Pistolul este imediat la îndemână și poate fi parcat cu lancea de pulverizare pentru pauze scurte. Datorită mânerului telescopic reglabil pe înălțime, dispozitivul poate fi mutat la o înălțime confortabilă de tragere și depozitat compact. Și datorită sistemului Plug 'n' Clean ușor accesibil, agenții de curățare pot fi schimbați cu o mișcare a încheieturii, iar nivelul poate fi văzut dintr-o privire. Aparatul de curățat cu înaltă presiune impresionează și cu un centru de greutate mai jos pentru mai multă stabilitate, ghidajul practic pentru furtun și o bază stabilă. Baza poate fi folosită și ca al doilea mâner, facilitând ridicarea K 4 Power Control Home pe un raft sau încărcarea acestuia în portbagaj. Aparatul de curățat cu înaltă presiune impresionează și cu un centru de greutate mai jos pentru mai multă stabilitate, ghidajul practic pentru furtun și o bază stabilă. Baza poate fi folosită și ca al doilea mâner, facilitând ridicarea K 4 Power Control Home pe un raft sau încărcarea acestuia în portbagaj. Aparatul de curățat cu înaltă presiune impresionează și cu un centru de greutate mai jos pentru mai multă stabilitate, ghidajul practic pentru furtun și o bază stabilă. Baza poate fi folosită și ca al doilea mâner, facilitând ridicarea K 4 Power Control Home pe un raft sau încărcarea acestuia în portbagaj.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip curatitor de inalta presiune
culoare galben negru

design Numai pentru funcționare în picioare
Presiune de lucru tipărită (reglabilă) de la 20 bar la 130 bar
maxim 130 bari
reglarea presiunii apei
debit de apă (nereglabil) 420 litri pe oră
temperatura de intrare maxim 40 °C
performanță suprafață 30 m²/h
modul de funcționare funcționare la rețea
alimentare 230 volți, sarcină conectată 1,8 kW
Performanță operațională 1.800 wați
Mobilier Admisie de detergent, motor racit cu apa, pornire/oprire automata
Informații suplimentare 3 presiune și 1 nivel de detergent
depozitare Depozitare cablu, suport pentru lance integrat, maner de transport
Accesorii prezente Detergent pentru suprafețe T 5, 1 litru de curățat piatră și fațadă 3 în 1, pistol de control al puterii cu indicator al nivelului de presiune, blaster de murdărie, furtun de înaltă presiune de 8 metri, sac moale, adaptor racord pentru furtun de grădină A3/4"
lungime furtun de înaltă presiune 8 metri
Dimensiuni Latime: 305 mm x Inaltime: 584 mm x Adancime: 397 mm
greutate 11,5 kg

Kärcher
1.324-033.0

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii