Samsung Galaxy Tab SM-T870 128 Giga Bites 27,9 cm (11") Qualcomm Snapdragon 6 Giga Bites Wi-Fi 6 (802.11ax) Android 10 Bleumarin



2.417,65 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Samsung Galaxy Tab SM-T870, 27,9 cm (11"), 2560 x 1600 Pixel, 128 Giga Bites, 6 Giga Bites, Android 10, Bleumarin

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Cel mai avansat Galaxy Tab schimbă modul în care lucrezi și te joci
Descoperă Galaxy S7/S7+. Lucrează și joacă-te pe ecranul de 120Hz. Obține o experiență asemănătoare unui computer cu atașarea unei tastaturi sau folosește S Pen, cu latență foarte redusă. O experiență captivantă care va schimba modul în care muncești și te joci.

Atât de fluent, încât trebuie să-l vezi ca să crezi
La 120 Hz, afișajul receptiv reacționează instantaneu la ceea ce apare pe ecran. Ajustează inteligent rata de împrospătare, în funcție de conținutul tău și te ajută să economisești bateria în timp ce privești și derulezi.

Spectacolele tale preferate, cu o vizualizare complet nouă
La fel ca la cinematograf, vei obține un ecran masiv și foarte clar, cu cel mai mare afișaj Super AMOLED* și sunet prin patru difuzoare de la AKG și Dolby Atmos. Spre deosebire de cinematograf, poți viziona 14 ore continuu, pentru că este construit pentru a avea grijă de ochii tăi, cu cea mai redusă lumină albastră pe un ecran de tabletă.

Fără bare negre. Vezi într-un unghi larg și generos.
Bucură-te de o vizualizare de calitate cinematografică, care umple ecranul. Afișajul extins de pe Galaxy Tab S7 și S7+ are un raport de aspect larg, care elimină barele negre. Bucură-te de filme cu raportul cuprinzător 16:10, oferind mai puține întreruperi vizuale decât majoritatea tabletelor cu un ecran cu raport 4:3.

Bonus, obții tot ce este mai bun de la YouTube
YouTube Premium și Galaxy Tab s-au reunit pentru a te asigura că poți viziona conținutul preferat pe YouTube, neîntrerupt. Bucură-te de redare fără anunțuri, offline și în fundal, cu YouTube și YouTube Music. Primele tale 4 luni sunt din partea noastră, odată cu achiziționarea Galaxy Tab S7 și S7+.

Cel mai rapid procesor într-un Galaxy Tab
Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus reprezintă un mare pas înainte în puterea de procesare. Chipsetul intuitiv și inteligent este extrem de rapid și puternic, cu întârziere minimă, astfel încât poate rula intens jocuri și poate rezolva mai multe sarcini cu ușurință. Valorifică-i puterea, ori de câte ori ai chef.

Joacă așa cum nu ai făcut-o vreodată
Este o lume nouă a jocurilor. Culori îndrăznețe pe afișajul masiv, pentru a te cufunda în acțiune, în timp ce-ți identifici prietenul și dușmanul. Împreună cu sunetul difuzorului Quad, care te pune în mijlocul evenimentelor.

Acces complet la peste 100 de jocuri Xbox, fără descărcare
Accesează jocurile Xbox pentru a juca când ești conectat. Găsește-ți în cloud jocurile preferate, precum Minecraft Dungeons, Gears 5, Sea of Thieves, Halo și multe altele. Peste 100 de jocuri Xbox, în atât de multe locuri noi.

Baterie inteligentă care rezistă întreaga zi
Urmărește-ți emisiunile preferate de la răsăritul până la apusul soarelui. Cea mai mare baterie pe un Galaxy Tab este construită pentru a-l ține în funcțiune toată ziua. Chiar și la final, nu trebuie să-l închizi. Îl conectezi și continui cu Fast Charging, cel mai rapid încărcător de tablete.

Pe locuri, fiți gata, 5G
Ceea ce-ți place, acum într-un mod mai rapid. Cu procesorul inteligent te bucuri de viteze HyperFast 5G, care-ți permit să transmiți fluxuri, să te joci și să descarci, cu o capacitate cum nu ai mai întâlnit până acum - și încarci și partajezi așa cum nu ai mai făcut-o vreodată. Toate într-o clipă.

Cel mai mare salt pentru S-Pen
Creat în totalitate pentru o aderență confortabilă și solidă, S Pen are, de asemenea, o latență foarte scăzută, astfel încât există prea puțină întârziere între ceea ce gândești și ceea ce faci. Este cel mai mare salt S Pen în sensibilitate, oferindu-ți o adevărată experiență de scriere. Apoi, când ai terminat, îl atașezi magnetic în partea din spate a tabletei.

Pen inclus. Unde ți-e instrumentul pentru scris?
De ce să cheltui mai mult? S Pen este livrat chiar împreună cu noua ta tabletă. Fiecare Galaxy Tab S7 și S7+ vine cu acest instrument cu mai multe fațete, în cutie, astfel încât din prima zi poți scrie note, poți desena capodopere și poți prelua controlul cu Air Actions.

Gata pentru capodopera ta cu Clip Studio Paint
Utilizează S Pen împreună cu Clip Studio Paint pentru a da viață viziunii tale. Ilustrezi și creezi benzi desenate cu ajutorul storyboarding, cerneluri și alte instrumente. Preîncărcată pe Galaxy Tab S7 și S7 +, prima versiune Android a aplicației este gratuită pentru 6 luni. E timpul să creezi artă precum profesioniștii.

Marchează documentele PDF
Poți importa documentele PDF și notițe, poți semna documente și poți comenta direct pe documentele PDF.

Exportă în aplicațiile Office
Samsung Notes pot fi partajate în diferite formate. Poți de asemenea exporta Samsung Notes în Microsoft Word sau în PowerPoint pentru a le partaja cu ceilalți.

Samsung Notes Sync
Rămâi conectat la aceeași pagină, atunci când comuți între tableta ta, telefon sau laptop prin contul tău Samsung.

Desenează ca un profesionist
Proiectează gratuit, cu mii de șabloane pre-create sau creează-ți propriul tău proiect, utilizând editorul intuitiv. Proiectează de la materiale de marketing până la postări de social media, toate într-un singur loc. Vrei să duci creațiile tale la nivelul următor? Încearcă programul Canva Pro și deblochează conținut frumos și instrumente care îți vor economisi timpul.

Lasă-ți gândurile să zboare cu Noteshelf
Noteshelf îți oferă mai multe opțiuni în privința modului în care îți iei notițe. Indiferent dacă preferi să folosești S Pen sau să tastezi, modul lejer prin care iei notițe se simte atât de natural în timp ce înveți sau creezi. Cu Noteshelf Club Exclusive poți accesa gratuit sute de coperți și șabloane, fără abonament.

Experiență asemănătoare unui computer, cu o singură atingere
Cu ajutorul tastaturii Book Cover, lucrurile sunt mult mai ușoare. Venind cu un trackpad mai mare și taste funcționale intuitive, tastatura îți oferă o experiență perfectă, iar atunci când este utilizată împreună cu DeX, obții o experiență asemănătoare unui computer, cu o singură atingere.

Incredibil de subțire și ușor, dar rezistent
Fiind oferit în nuanțele Mystic Black, Mystic Silver și Mystic Bronze, acest tip de design utilizează o tehnică avansată de anodizare a culorilor duble, pentru o culoare rezistentă, dar elegantă. Textura sa excelentă din aluminiu este creată de diamante policristaline, cu un finisaj micro-sablat, delicat la atingere.

Samsung Galaxy Tab SM-T870. Diagonala afișajului: 27,9 cm (11"), Rezoluţie de afişare: 2560 x 1600 Pixel. Capacitate internă de stocare: 128 Giga Bites. Frecvență procesor: 1,8 GHz, Familia de procesoare: Qualcomm Snapdragon, Procesor: 865+. Memorie internă: 6 Giga Bites. Rezoluție cameră foto posterioară (numerică): 13 MP, Tip cameră spate: Cameră video duală, Rezoluție cameră foto frontală (numerică): 8 MP. Standard Wi-Fi: Wi-Fi 6 (802.11ax). Cititor card integrat. Greutate: 498 g. Sistem de operare cu condiţia: Android 10. Culoarea produsului: Bleumarin
SM-T870NDBAEUE

Fisa tehnica

Garantie
24 luni
Culoare
Mystic Blue
Standard Wi-Fi
Wi-Fi 6 (802.11ax)
Memorie interna
6 Giga Bites
Platforma
Android
Procesor
865+
Capacitate baterie
8000mAh
CPU
OC
Display
11
RAM
6GB
Front Camera
8MP
Rear Camera Video Resolution
13MP+5MP
Culoarea produsului
Bleumarin
Factorul de formă
Tăbliță
Diagonala afișajului
27,9 cm (11")
Rezoluţie de afişare
2560 x 1600 Pixel
Cititor card integrat
Da
Tip de dispozitiv
Tabletă dimensiune completă
Familia de procesoare
Qualcomm Snapdragon
Frecvență procesor
1,8 GHz
Performanţa bateriei
8000 mAh
Sistem de operare cu condiţia
Android 10
Producătorul procesorului
Qualcomm
Capacitate internă de stocare
128 Giga Bites
Rezoluție cameră foto posterioară (numerică)
13 MP
Cameră foto frontală
Da
Mobile network connection
WiFi
Locație poziție
Da
Tip cameră spate
Cameră video duală

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii