Buton Keychron Q6, tastatură pentru jocuri

Buton Keychron Q6, tastatură pentru jocuri1.129,41 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Butonul Keychron Q6 este o tastatură mecanică de dimensiune completă, complet personalizabilă, proiectată pentru un confort maxim. Cu formatul său clasic de dimensiune completă, carcasa din aluminiu frezată CNC, designul cu garnitură dublă și suportul QMK/VIA, Q6 este proiectat pentru un confort de scris de primă clasă și posibilități nesfârșite. Comutatoarele Gateron G Pro cu formă optimă, pre-unse din fabrică, asigură mai puține vibrații și o senzație de tastare îmbunătățită cu poziționarea lor precisă. Prizele interschimbabile la cald sunt montate pe placă, astfel încât comutatoarele pot fi schimbate oricând fără lipire. Placa acceptă atât comutatoare mecanice MX cu 3 pini, cât și 5 pini. Designul înșurubat al stabilizatorilor PCB crește stabilitatea și face modificările și upgrade-urile mai ușoare. Prelucrarea precisă face stabilizatorii mai puțin tremurați, făcând experiența de tastare cu tastele mari (Spațiu, Shift, Enter, Delete) mai stabilă și mai lină. LED-urile RGB orientate spre sud sunt proiectate pentru a ilumina mai bine lumina de fundal a tastaturii din perspectiva dactilografului atunci când nu sunt instalate capacele translucide. Aceasta înseamnă, de asemenea, că iluminarea RGB este lipsită de interferențe atunci când sunt instalate un profil OEM alternativ sau tastaturi Cherry. Cu suport complet QMK și VIA, fiecare tastă de pe tastatură este ușor de programat și remapat. Firmware-ul cu sursă deschisă oferă posibilități nelimitate pentru aspectul tastaturii, comenzi rapide, efecte de iluminare de fundal, chiar și cadranul rotativ și multe altele. Un MCU ARM Cortex-M4 STM32L432 pe 32 de biți cu putere ultra-scăzută, care este puternic și echipat cu Flash de 128K, oferă dezvoltatorilor mai multă flexibilitate. Keychron Q6 a fost, de asemenea, proiectat ținând cont de experiența utilizatorilor Mac, menținând în același timp compatibilitatea cu dispozitivele Windows. Este echipat cu un comutator de sistem pe lateral, astfel încât două layout-uri diferite pot fi salvate pe tastatură.

Cantitate
DISPONIBILITATE | 20 BUCATI Livrare: 06.10.2023 - 16.10.2023
in stoc depozit extern


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip tastatură de gaming
culoare negru/albastru-gri

Potrivit pentru pc, mac
domeniul de aplicare al biroului de jocuri
tip de conexiune Cablu
conexiune 1 x USB
Dispunerea tastaturii germană
format full size
Taste Tehnologie buton/comutator Gateron G Pro Brown
tip comutator mecanic
caracteristicile comutatorului tactil
presiune de eliberare 55g
calea declanșatorului 2mm
cursa 4 mm
Schimbabil la cald Da
tip de montare Montare garnitură
iluminare RGB
CPU la bord ARM Cortex-M4 32-bit STM32L432 MCU (128KB Flash)
capacitate de stocare 128KB
rata de sondare 1.000 Hz
înclinarea picioarelor reglabilă
particularități Cadru din aluminiu (aluminiu 6063, prelucrat CNC, lustruit, anodizat, sablat) | Capace de taste ABS cu profil OSA (înălțime OEM, formă SA) | Buton programabil | LED-uri RGB orientate spre sud | Stabilizatori PCB cu înșurubare | Suport complet QMK și VIA | comutator macOS-Windows
Sisteme de operare acceptate Mac OS, Windows
o notificare Prizele interschimbabile la cald sunt compatibile cu aproape toate comutatoarele mecanice MX cu 3 și 5 pini de pe piață (inclusiv Gateron, Cherry, Kailh etc.).
Informații suplimentare Tastatură complet asamblată, inclusiv cadru de aluminiu, PCB, placă de oțel, spumă izolată fonic, spumă de carcasă, 16 garnituri (10 preinstalate, 6 suplimentare), 8 seturi de stabilizatori, butoane, 1 set de capace ABS și 1 set de Gateron G Întrerupătoare cu cheie Pro (pre-unse)
Accesoriile prezinta cablu USB-C, adaptor USB-A la USB-C, extractor de tastatura, extractor de comutator, surubelnita, cheie hexagonala
Dimensiuni Latime: 446 mm x Inaltime: 32,6 mm x Adancime/Lungime: 137 mm
greutate 2,4 kg

Keychron
Q6-M3-DE

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare