Samsung Galaxy A21s SM-A217FZSNEUE smartphone 16,5 cm (6.5") Dual SIM 4G USB tip-C 3 Giga Bites 32 Giga Bites 5000 mAh Argint



672,27 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Samsung Galaxy A21s SM-A217FZSNEUE, 16,5 cm (6.5"), 720 x 1600 Pixel, 3 Giga Bites, 32 Giga Bites, 48 MP, Argint

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Ecran minunat, construit pentru cinema
Bucură-te de ecranul mare, fără margini, de 6,5 inci Infinity-O al lui Galaxy A21s. Urmărește videoclipurile tale preferate, jocurile și fluxurile live pe ecranul său HD+.

Aspect elegant, confortabil de utilizat
Galaxy A21s are un finisaj lucios și holografic care atrage privirea. Curbele netede ale telefonului permit o priză ușoară și sigură când navighezi pe ecran. Alege dintre negru, alb, albastru sau roșu pentru a se potrivi stilului tău unic.

Patru camere foto minunate, pentru a captura mai mult
Cameră foto principală are o rezoluție mare de 48MP perfectă pentru fotografii detaliate și clare pe timp de zi și noapte. Cameră foto cu unghi Ultra Wide de 123° 8MP surprinde mai mult din ceea ce vezi. Cu noua cameră foto macro de 2MP fotografiile de aproape sunt extrem de rafinate. Iar cu efectele multiple ale camerei foto de profunzime subiectul iese mereu în evidență.

Fotografiază mai mult din ceea ce vezi, din același loc
Surprinde tot ce vezi cu ochii cu ajutorul camerei Ultra Wide. Iar datorita camerei principală de 48MP, povestea ta rămâne luminoasă și clară pe parcursul întregii zile.

Cameră foto macro, care surprinde detaliile apropiate
Camera foto macro de 2MP (40 mm) integrată în sistemul cu patru camere foto te ajută să scoți în evidență detaliile foarte fine ale fotografiilor tale, din apropiere. Aplică blur natural, de fundal, pentru a izola subiectul și a-l evidenția.

Camera foto de profunzime aduce subiectul în centrul atenției
Camera foto de profunzime de 2MP, îți permite să reglezi profunzimea de câmp, înainte și după ce ai realizat fotografia. Aceasta reduce zgomotul de fundal nedorit din imaginile tale, pentru a le oferi un aspect mai profesional.

Selfie-uri care atrag atenția, realizate cu ușurință
Vrei ca selfie-ul tău să arate bine? Camera frontala de 13MP a noului Galaxy A21s permite realizarea unor imagini uimitoare pe timpul zilei. Iar cu focalizare directă care estompează ușor fundalul chipul tău devine vedeta.

Baterie minunată, campionul maratonului
Când ești plecat de acasă, ai nevoie de un telefon a cărui baterie să dureze. O baterie de 5,000mAh (tipică) * îți oferă puterea de a transmite, partaja și de a te juca mai departe. Și dacă rămâi fără energie, conectează și alimentează cu până la 15W de încărcare rapidă.

Oferă-ți mai mult spațiu pentru a te juca
Galaxy A21s are o procesare rapidă și spațiu de stocare generos, astfel încât să te poți concentra acum. Un procesor Octa-core avansat și 3, 4/6 GB de memorie RAM oferă o performanță lină și eficientă. Descarci mai mult și ștergi mai puțin cu 32 GB / 64 GB stocare internă. Adaugi și mai mult cu un card microSD de 512 GB.

Securitate ridicată. Protejează ceea ce contează pentru tine.
Încorporat în hardware-ul și software-ul telefonului încă de la început, Samsung Knox îți protejează telefonul din momentul în care este pornit. Oferind securitate pe mai multe niveluri, îți apără informațiile cele mai sensibile de malware și amenințări dăunătoare.

Creat să se focalizeze cu One UI
One UI te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Hardware-ul și software-ul funcționează împreună, cu conținut și funcții la îndemână, astfel încât să poți ajunge la ele mai repede. Utilizează Night Mode pentru o experiență confortabilă în întuneric, iar cu imagini clare și intuitive, utilizarea telefonului îți devine o a doua natură.

O experiență Android™ extraordinară
Obține cele mai noi aplicații Google, disponibile inclusiv pentru Galaxy A21.

Întotdeauna la dispoziția ta, oriunde și oricând
Bucură-te de liniște când alegi să cumperi un smartphone Galaxy. Diagnosticul interactiv și optimizarea aplicației Samsung Members facilitează ajustarea performanțelor dispozitivelor tale, în timp ce asistența noastră îți permite să rezolvi problemele atunci când ai nevoie de asistență suplimentară.

Vezi noua serie Galaxy A, pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru tine
Am introdus o nouă de telefoane care permite generației de astăzi să facă ceea ce alții nu au puteau să facă până acum. Fă cunoștință cu noul Galaxy A.

Samsung Galaxy A21s SM-A217FZSNEUE. Diagonala afișajului: 16,5 cm (6.5"), Rezoluţie de afişare: 720 x 1600 Pixel, Tip de afișaj: TFT-LCD. Frecvență procesor: 2 GHz. Capacitate RAM: 3 Giga Bites, Capacitate internă de stocare: 32 Giga Bites. Rezoluție cameră foto posterioară (numerică): 48 MP, Tip cameră spate: Cameră tip quad. Capacitate SIM card: Dual SIM. Performanţa bateriei: 5000 mAh. Culoarea produsului: Argint. Greutate: 192 g
SM-A217FZSNEUE

Fisa tehnica

Garantie
24 luni
Culoare
PRISM CRUSH SILVER
Greutate
192 g
Port USB
da
Bluetooth
da
Dual Sim
da
Inaltime
163,7 milimetri
Latime
75,3 milimetri
Adancime
8,9 milimetri
Platforma
Android
Capacitate baterie
5000mAh
Wi-Fi
Da
CPU
OC
Display
6.55
RAM
3GB
Front Camera
13MP
Rear Camera Video Resolution
48MP+8MP+2MP+2MP
Culoarea produsului
Argint
Factorul de formă
Bară
Diagonala afișajului
16,5 cm (6.5")
Rezoluţie de afişare
720 x 1600 Pixel
Formă ecran
Curbat
Tip de afișaj
TFT-LCD
Frecvență procesor
2 GHz
Performanţa bateriei
5000 mAh
Ecran tactil
Da
Capacitate internă de stocare
32 Giga Bites
Carduri de memorie compatibile
MicroSD (TransFlash)
Rezoluție cameră foto posterioară (numerică)
48 MP
Mobile network connection
LTE
Locație poziție
Da
Capacitate RAM
3 Giga Bites
Tip cameră spate
Cameră tip quad
Tip cameră frontală
Cameră video unică
Rezoluție cameră foto frontală (numerică)
13 MP
Bliț cameră posterioară
Da
Tip card SIM
NanoSIM
Standarde 3G
UMTS
Standarde 4G
LTE-TDD
Tip abonament
Fără abonament
Apel video
Da
Capacitate SIM card
Dual SIM
Tip rețea mobilă
4G

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii