LG 50UP78003LB televizor 127 cm (50") 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Negru



1.797,48 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

LG 50UP78003LB, 127 cm (50"), 3840 x 2160 Pixel, 4K Ultra HD, Smart TV, Wi-Fi, Negru

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

UHD 4K REAL
Imersiune incredibilă.

Televizoarele LG UHD vă depășesc așteptările de fiecare dată. Bucurați-vă de o calitate realistă a imaginii și de culori vii, cu o precizie de patru ori mai mare a pixelilor decât televizoarele Full HD.

Performanță Blockbuster garantată.
Adu cinematograful în locuința ta. FILMMAKER MODE™ și HDR vă aduc o experiență de vizionare mai imersivă. Conectați-vă prin intermediul platformelor preferate de streaming pentru a accesa conținutul preferat.

Divertisment
Locul unde se întâlnesc toate aplicațiile tale preferate.

Acces la Netflix. Alege din cele mai recente filme, spectacole TV, documentare și emisiuni sportive în direct, pe care le poți găsi într-un singur loc.

FILMMAKER MODE
Perspectiva regizorului adusă la viață.

FILMMAKER MODE™ dezactivează încetinirea mișcării, păstrând în același timp raporturile de aspect originale, culorile și intervalele cadrelor. Această opțiune redă cu exactitate viziunea originală a regizorului, astfel încât să te bucuri de experiența filmului așa cum a fost ea gândită.

Active HDR
Până la cele mai minuțioase detalii

LG UHD TV oferă culori vibrante și detalii precise cu Active HDR. Bucurați-vă de filmele preferate la aceeași calitate ca și originalul, prin multitudinea de formate HDR, inclusiv HDR10 și HLG.

Gaming la cel mai înalt nivel.
Treci la acțiune. Game Optimizer, placa grafică HDR cu reglaj fin și input lag redus fac jocul mai rapid și mai captivant.

Game Optimizer
Configurare rapidă și ușoară a jocurilor.

Gestionați toate setările într-un singur loc, cu moduri optimizate pentru diferite genuri de joc: FPS, RPG și RTS. Controlați contrastul prin stabilizarea alb-negru pentru o vizibilitate mai bună.

HGiG
Devino parte din joc.

HGIG recunoaște performanța televizorului, calitatea imaginii și apoi reglează placa grafică HDR pentru a-ți oferi o experiență de joc HDR supremă.

Input Lag redus
Control complet, fără întârziere.

Televizoarele UHD de la LG permit utilizatorilor să preia imediat controlul complet asupra jocurilor, fără întârziere.

Experiență palpitantă a sportului
Simte-te ca pe stadion. Sistemul Bluetooth Surround Ready vă permite să vă simțiți ca și cum ați fi în tribună. Iar prin Alerta pentru sport, vei ști întotdeauna când joacă echipele tale preferate.

Alertă pentru sporturi.
Nu rata niciodată meciul echipei tale

Alerta pentru sporturi te informează înainte, în timpul și după finalul meciurilor. Nu va trebui să-ți faci niciodată griji că ai putea rata meciurile importante ale echipelor preferate, chiar și când vizionezi un alt conținut.

Compatibil cu sisteme Bluetooth Surround
Meciurile importante au nevoie de un sunet pe măsură.

Conectează cu ușurință difuzoarele Bluetooth pentru o experiență sonoră surround wireless. Sunetele acțiunilor sunt acum mai vii și mai realiste, aducând atmosfera meciului direct în casa ta.

Înfrumusețează-ți camera
Adăugați televizorul LG UHD în decorația camerei tale. Un panou subțire și ramă, cu un design plăcut, pun în valoare orice interior.

Procesor α5 AI 4K
Îmbunătățiți tot ce vedeți și auziți.

Procesorul elimină zgomotul conținutului video și creează culori și un contrast mai vibrant. Imaginile la rezoluție mică sunt imbunătățite și reproduse aproape la calitatea 4K. De asemenea știe când, unde și cum să îmbunătățească calitatea sunetului, creând un sunet ambiental virtual pentru o experiență mai captivantă și mai cinematografică

Îmbunătățire 4K
Vezi totul în 4K.

Televizorul LG UHD transformă conținutul 2K în cea mai realistă imagine 4K îmbunătățind detaliile și culoarile. Bucurați-vă de subtitrări și imagini mult mai clare, cu zgomot redus și claritate sporită.

Controlul luminozității prin intermediul AI
O idee genială pentru un televizor mai bun.

Senzorul de lumina măsoară luminozitatea camerei, astfel procerosul reglează cu precizie dinamica culorilor pentru a obtințe o luminozitate optimă a ecranului.Controlul intelegent a iluminării si algoritmul de control a pixelilor imbunătățesc contrastul pentru a obține imagini mai bune în scenele întunecate.Iar conținutul HDR este îmbunătățit prin intermediul ajustării luminozității care transformă scenele mai întunecate în imagini cu un contrast perfect, accentuând detaliile și culorile.

Sunet prin AI
Un sunet pentru toate genurile muzicale.

Învățând din peste 17 milioane de puncte de informații audio, procesorul identifică vocile, sunetele și frecvențele, astfel optimizează sunetul pentru fiecare gen muzical, pentru o experiență audio imersivă.

ThinQ AI
Crezi că știi ce înseamnă smart?
Vei vedea că nu.

LG ThinQ este aici pentru a îmbunătăți la maxim experiența oferită de un televizor. Alege asistentul vocal preferat și controlează televizorul prin comenzi vocale, cu un ecran de pornire complet nou, pentru confort și control sporite.

Telecomandă Magică
Asemenea unei baghete magice.

Telecomanda Magică cu un design nou este asemenea unei baghete magice. Designul ergonomic o face să fie ușor de ținut, iar sistemul său selectare și navigare prin sistem permite căutarea mai rapidă. Inteligența artificială încorporată oferă acces ușor la servicii, în timp ce tastele rapide pentru furnizorii principali de conținut îți oferă comenzi rapide pentru toate preferințele tale.

Comandă vocală
Punctul central pentru funcțiile practice

LG ThinQ permite comenzi simple și controlarea sistemului Home IoT cu recunoașterea vocii.

LG 50UP78003LB. Diagonala afișajului: 127 cm (50"), Rezoluţie de afişare: 3840 x 2160 Pixel, Tip HD: 4K Ultra HD, Formă ecran: Plat. Smart TV. Raport de aspect nativ: 16:9. Sistem de formatare a semnalului digital: DVB-S,DVB-S2,DVB-T,DVB-T2. Wi-Fi. Culoarea produsului: Negru
LG
50UP78003LB

Fisa tehnica

Garantie
24
Gama
Smart TV , Internet TV
Diagonala
126 cm/ 50 inch
Tehnologie display
LED
Tip rezolutie
4K UHD
Rezolutie optima
3840 x 2160
Format ecran
plat
Bluetooth
da
Putere boxe (RMS)
20 W
Wi-Fi
Da
Culoarea produsului
Negru
Puterea RMS
20 W
Diagonala afișajului
127 cm (50")
Rezoluţie de afişare
3840 x 2160 Pixel
Raport de aspect nativ
16:9
Formă ecran
Plat
Consum de energie (tipic)
88 W
Număr porturi USB 2.0
1
Tip HD
4K Ultra HD
Consum de energie (în aşteptare)
0,5 W
Numărul de porturi HDMI
2
Tipul de tuner
Analog & digital
Sistem de formatare a semnalului digital
DVB-S,DVB-S2,DVB-T,DVB-T2
Smart TV
Da
Număr de difuzoare
2
Interfață comună (CI+)
Da
Sistem de operare cu condiţia
Web OS
Internet TV
Da
Interval Dinamic Ridicat (HDR) suportat
Da
Clasă eficiență energetică (SDR)
G
Clasă eficiență energetică (HDR)
G

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii