Filtre (15 products)

Pret

90,00 lei - 2.670,00 lei

Volane

Oferta Variata De Volane la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 15 produse.

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)
Thrustmaster TSS Frână de mână Sparco Mod+ Add-On, schimbător (negru argintiu) Thrustmaster TSS Frână de mână Sparco Mod+ Add-On, schimbător (negru argintiu)

Thrustmaster TSS Frână de mână Sparco Mod+ Add-On, schimbător (negru argintiu)

TSS Handbrake Sparco Mod+ aduce fiorul curselor de drifting și raliu și pe console! Compatibilă cu Xbox One, PlayStation 4 și PC, această inovație în ecosistemul de curse în continuă creștere al Thrustmaster oferă două moduri diferite: frână de mână progresivă și schimbare secvențială. Dezvoltat în colaborare meticuloasă și strânsă cu Sparco, care a stabilit reperul în domeniul echipamentelor de curse, Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod+ pune jucătorul chiar în inima unei experiențe de curse ultra-realiste. Pe lângă volanul pur de curse și suplimentul său de raliu, TSS Handbrake Sparco Mod+ oferă posibilități interesante. Maneta franei de mana TSS Sparco Mod+ poate fi rotita cu usurinta la 90° pentru a permite franarea de mana pe orizontala in modul GT. În plus, există poziția verticală normală pentru modul raliu. În acest fel, ambele stiluri pot fi descoperite și stăpânite independent. Unitatea dispune, de asemenea, de un sistem de montare la îndemână, datorită fileturilor M6 încorporate. Cu clemele obișnuite Thrustmaster, poate fi folosit și în cadre normale. Un schimbător de viteze TH8A poate fi, de asemenea, montat împreună cu frâna de mână progresivă pentru o setare completă.

1.352,00 lei Pret
Thrustmaster T300 Servo Base, baza la volan (negru) Thrustmaster T300 Servo Base, baza la volan (negru)

Thrustmaster T300 Servo Base, baza la volan (negru)

Baza Servo Thrustmasers T300 combină puterea unui motor industrial cu feedback de forță fără perii cu un mecanism cu curele duble de 1080° pentru efecte super-line, de funcționare lină și, prin urmare, incredibil de realiste.

1.314,00 lei Pret
Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition, Austausch-Lenkrad Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition, Austausch-Lenkrad

Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition, Austausch-Lenkrad

Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition este o replică la scară 1:1 a volanului legendarei mașini de curse Ferrari SF1000 cu un singur loc. Prezintă inscripțiile iconice și marcajele oficiale găsite pe roata reală, precum și un afișaj LCD IPS de 109 mm care afișează până la 69 de informații despre cursă. Display-ul cursei are diferite skin-uri pentru tipul de joc sau mașina de condus și 21 de LED-uri: 15 pentru turația motorului și 2 câte 3 pentru steagurile de control al cursei. Structura 100% din fibră de carbon a plăcii frontale a volanului oferă un feedback echilibrat al forței pentru mișcări extrem de precise în timpul curselor, în special în jocurile care se concentrează pe vehiculele cu un singur loc. Mânerele din cauciuc texturate și paletele interschimbabile Thrustmaster T-Chrono Paddles (vândute separat) fac din acest volan replică un instrument de curse cu adevărat versatil, care se poate adapta nevoilor oricărui șofer. Licențiată oficial de Ferrari, volanul este compatibil cu toate bazele pentru roți de curse Thrustmaster T-Series (vândute separat) și este complet funcțională pe PC (Windows 10), PlayStation 4, 5, Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S.

1.784,00 lei Pret