Filtre (8 products)

Pret

15,00 lei - 2.610,00 lei

Boxe

Oferta Variata De Boxe la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)
Boxe 5.1 SteelSeries Arena 9 Boxe 5.1 SteelSeries Arena 9

Boxe 5.1 SteelSeries Arena 9

Sistemul de difuzoare SteelSeries Arena 9 maximizează sunetul și oferă o imersiune care face fiecare moment de joc și mai real. Un driver de sunet mare de 4" (driver pentru subwoofer de 6,5") pentru fiecare difuzor își face treaba și, de asemenea, permite nuanțelor fine să-și dea seama. Pentru a face instalarea cât mai ușoară posibil, Arena 9 poate fi conectat cu ușurință la computer prin USB - difuzoarele funcționează fără fir. Dispozitivele finale pot fi conectate cu ușurință prin mufa de 3,5 mm, cablu optic sau, alternativ, prin Bluetooth, iar Arena 9 cu iluminarea sa PrimSync RGB oferă, de asemenea, o soluție ideală pentru o experiență de joc optimizată complet, care poate fi personalizată și ajustată folosind software-ul Sonar Audio. poate sa.

2.190,76 lei +TVA Pret
BOXE STEELSERIES ARENA 7 (NEGRU, MUFĂ DE 3,5 MM, BLUETOOTH, INTRARE OPTICĂ) BOXE STEELSERIES ARENA 7 (NEGRU, MUFĂ DE 3,5 MM, BLUETOOTH, INTRARE OPTICĂ)

BOXE STEELSERIES ARENA 7 (NEGRU, MUFĂ DE 3,5 MM, BLUETOOTH, INTRARE OPTICĂ)

SteelSeries Arena 7 maximizează sunetul și oferă un bas care face ca fiecare scenă de acțiune să pară mai reală. Un driver de sunet mare de 4" pentru fiecare difuzor își face treaba și, de asemenea, permite nuanțelor fine să-și dea seama. Dispozitivele terminale pot fi conectate cu ușurință printr-o mufă de 3,5 mm, cablu optic sau, alternativ, prin Bluetooth, iar Arena 7 cu iluminare PrimSync RGB, de asemenea oferă o soluție ideală pentru o experiență de joc optimizată complet, care poate fi personalizată și ajustată folosind software-ul Sonar Audio.

1.205,04 lei +TVA Pret