Filtre (24 products)

Pret

0,00 lei - 2.640,00 lei

Tip sistem

Boxe

Oferta Variata De Boxe la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-24 din 24 produs(e)
Boxe 5.1 SteelSeries Arena 9 Boxe 5.1 SteelSeries Arena 9

Boxe 5.1 SteelSeries Arena 9

Sistemul de difuzoare SteelSeries Arena 9 maximizează sunetul și oferă o imersiune care face fiecare moment de joc și mai real. Un driver de sunet mare de 4" (driver pentru subwoofer de 6,5") pentru fiecare difuzor își face treaba și, de asemenea, permite nuanțelor fine să-și dea seama. Pentru a face instalarea cât mai ușoară posibil, Arena 9 poate fi conectat cu ușurință la computer prin USB - difuzoarele funcționează fără fir. Dispozitivele finale pot fi conectate cu ușurință prin mufa de 3,5 mm, cablu optic sau, alternativ, prin Bluetooth, iar Arena 9 cu iluminarea sa PrimSync RGB oferă, de asemenea, o soluție ideală pentru o experiență de joc optimizată complet, care poate fi personalizată și ajustată folosind software-ul Sonar Audio. poate sa.

2.637,00 lei Pret
Edifier R1280DB, Difuzoare pentru PC (maro) Edifier R1280DB, Difuzoare pentru PC (maro)

Edifier R1280DB, Difuzoare pentru PC (maro)

Sunet clar și design atemporal - Edifier R1280DB impresionează prin caracteristicile sale de sunet și este versatil datorită intrărilor sale stereo duale, intrărilor sale optice și coaxiale și Bluetooth. Sistemul de boxe compacte pentru bibliotecă din seria Edifier Studio produce rezultate de sunet impresionante și spațiale cu puterea sa de ieșire de 42 de wați RMS. Difuzoarele au canale bass reflex în față, care asigură un bas puternic și precis. Datorită amplificatorului integrat, sistemul de sunet poate fi conectat direct la toate sursele stereo precum un televizor sau un PC. Muzica poate fi redată direct de pe smartphone-ul iPhone sau Android sau iPad/tabletă prin Bluetooth. Difuzoarele sunt găzduite în carcase din lemn real, ceea ce contribuie la calitatea excelentă a sunetului a sistemului 2.0. Comenzile sunt pe partea laterală a difuzorului activ. Intensitatea basului, înaltele și volumul pot fi setate exact la nivelul dorit folosind trei comenzi rotative. În plus, telecomanda elegantă cu infraroșu poate fi folosită pentru a regla în mod convenabil volumul, pentru a opri sistemul, pentru a activa sau dezactiva Bluetooth și pentru a selecta sursa audio de la distanță.

750,00 lei Pret