Accesorii tv

Oferta Variata De Accesorii TV la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 36 produse.

Se afiseaza 1-36 din 36 produs(e)
LG SC-00DA USB Linux Negru, Albastru LG SC-00DA USB Linux Negru, Albastru

LG SC-00DA USB Linux Negru, Albastru

LG SC-00DA, Linux, ARM Cortex-A7, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, USB, USB Tip-A, 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)

997,00 lei Pret
Tuner TV Vu DUO 4K SE, 1 x Dual FBC S2X, culoarea negru Tuner TV Vu DUO 4K SE, 1 x Dual FBC S2X, culoarea negru

Tuner TV Vu DUO 4K SE, 1 x Dual FBC S2X, culoarea negru

VU+ Duo 4K SE este un receptor digital de satelit echipat cu un tuner dublu DVB-S2X FBC. Un procesor quad-core puternic asociat cu 3 GB RAM și sistemul de operare Chromium OS asigură timpi scurti de încărcare și comutare rapidă între toate funcțiile. În plus față de tunerul încorporat, în Duo 4K SE pot fi utilizate până la două tunere plug & play și un hard disk de 2,5" pentru a îmbunătăți și mai mult opțiunile de recepție. VU+ Duo 4K SE comunică cu numeroase dispozitive finale prin WLAN și Bluetooth și o permite datorită HDMI și USB, la fel de multe dispozitive finale pot fi conectate direct la acesta.

2.169,00 lei Pret
VU+ Duo 4K SE, receptor terestru (negru, tuner dublu DVB-T2 (HD)) VU+ Duo 4K SE, receptor terestru (negru, tuner dublu DVB-T2 (HD))

VU+ Duo 4K SE, receptor terestru (negru, tuner dublu DVB-T2 (HD))

VU+ Duo 4K SE este un receptor digital terestru echipat cu un tuner dual DVB-T2 (HD). Un procesor quad-core puternic asociat cu 3 GB RAM și sistemul de operare Chromium OS asigură timpi scurti de încărcare și comutare rapidă între toate funcțiile. În plus față de tunerul încorporat, în Duo 4K SE pot fi folosite până la două tunere plug & play și un hard disk de 2,5" pentru a îmbunătăți și mai mult opțiunile de recepție. VU+ Duo 4K SE comunică cu numeroase dispozitive finale prin WLAN și Bluetooth și o permite datorită HDMI și USB, la fel de multe dispozitive finale pot fi conectate direct la acesta.

2.053,00 lei Pret
SelfSat H50M, antenă satelit (Alb) SelfSat H50M, antenă satelit (Alb)

SelfSat H50M, antenă satelit (Alb)

SelfSat H50M este o antenă dublă plată pentru recepția a doi sateliți simultan (de exemplu, Astra și Hotbird) pe un singur receptor. Comutarea între sateliții selectați are loc prin protocolul DiSEqC. Materialul necesar pentru montarea pe perete sau pe stâlp este deja inclus în pachetul de livrare al H50M.

1.343,00 lei Pret
Receptor VU+ Uno 4K SE UltraHD Tuner Satelit Dual DVB-S2, FBC, PVR Receptor VU+ Uno 4K SE UltraHD Tuner Satelit Dual DVB-S2, FBC, PVR

Receptor VU+ Uno 4K SE UltraHD Tuner Satelit Dual DVB-S2, FBC, PVR

Receptorul de satelit UNO 4K SE este creat pentru conținut 4K UHD și impresionează printr-o gamă largă de utilizări posibile. Inima UNO 4K este un procesor dual-core de 1,7 GHz. Datorită funcției FBC (Full Band Capture), este posibil să înregistrați un total de opt surse de semnal diferite, prin care o sursă poate fi vizualizată în același timp. De asemenea, beneficiați de timpi de comutare foarte rapizi. 4 GB de memorie internă și 2 GB de RAM sunt instalați în carcasa fără ventilator a UNO 4K SE și vă puteți conecta la televizor prin HDMI.

1.592,00 lei Pret
Antenă Selfsat H50dCSS Unicable 2 cu 2 ieșiri vechi Antenă Selfsat H50dCSS Unicable 2 cu 2 ieșiri vechi

Antenă Selfsat H50dCSS Unicable 2 cu 2 ieșiri vechi

SelfSat H50dCSS+ Unicable 2 este o antenă cu două ieșiri Unicable, potrivită pentru până la 26 de utilizatori. Dispozitivele de scufundare JESS pot fi conectate prin ieșirile SCR, făcându-le compatibile cu o gamă largă de dispozitive. Instalarea antenei este deosebit de convenabilă și poate fi atașată de un catarg sau de perete.

1.419,00 lei Pret
VU+ Duo 4K SE, satelit/terestre. receptor (negru, tuner dublu DVB-S2X FBC, tuner dublu DVB-T2) VU+ Duo 4K SE, satelit/terestre. receptor (negru, tuner dublu DVB-S2X FBC, tuner dublu DVB-T2)

VU+ Duo 4K SE, satelit/terestre. receptor (negru, tuner dublu DVB-S2X FBC, tuner dublu DVB-T2)

VU+ Duo 4K SE este un receptor digital satelit/terestre echipat cu un tuner dublu DVB-S2X FBC și un tuner dual DVB-T2. Un procesor quad-core puternic asociat cu 3 GB RAM și sistemul de operare Chromium OS asigură timpi scurti de încărcare și comutare rapidă între toate funcțiile. În plus față de tunerul încorporat, în Duo 4K SE pot fi utilizate până la două tunere plug & play și un hard disk de 2,5" pentru a îmbunătăți și mai mult opțiunile de recepție. VU+ Duo 4K SE comunică cu numeroase dispozitive finale prin WLAN și Bluetooth și o permite datorită HDMI și USB, la fel de multe dispozitive finale pot fi conectate direct la acesta.

2.528,00 lei Pret
Apple TV 4K (a treia generație), client de streaming (negru, 64 GB) Apple TV 4K (a treia generație), client de streaming (negru, 64 GB)

Apple TV 4K (a treia generație), client de streaming (negru, 64 GB)

Noul Apple TV 4K aduce numeroase servicii Apple împreună cu toate aplicațiile de streaming instalate - la cea mai bună calitate a imaginii și audio pe care a avut-o vreodată un Apple TV. Cu performanța super-rapidă a cipului A15 Bionic, control intuitiv prin telecomandă Siri și interacțiune perfectă între dispozitive și accesorii pentru casă inteligentă. Tot ce iubești la Apple - pe un ecran și mai mare.

893,00 lei Pret
Apple TV 4K (a treia generație), client de streaming (negru, 128 GB) Apple TV 4K (a treia generație), client de streaming (negru, 128 GB)

Apple TV 4K (a treia generație), client de streaming (negru, 128 GB)

Noul Apple TV 4K aduce numeroase servicii Apple împreună cu toate aplicațiile de streaming instalate - la cea mai bună calitate a imaginii și audio pe care a avut-o vreodată un Apple TV. Cu performanța super-rapidă a cipului A15 Bionic, control intuitiv prin telecomandă Siri și interacțiune perfectă între dispozitive și accesorii pentru casă inteligentă. Tot ce iubești la Apple - pe un ecran și mai mare.

1.040,00 lei Pret
Dreambox DM920 UHD 4K, receptor satelit/cablu (negru, DVB-C FBC, DVB-C/T2 HD Dual Tuner) Dreambox DM920 UHD 4K, receptor satelit/cablu (negru, DVB-C FBC, DVB-C/T2 HD Dual Tuner)

Dreambox DM920 UHD 4K, receptor satelit/cablu (negru, DVB-C FBC, DVB-C/T2 HD Dual Tuner)

Dreambox DM920 UHD 4K dispune de un procesor rapid 12K DMIPS dual-core, precum și de 8 GB de memorie flash internă și 2 GB de RAM. Receptoarele suplimentare pentru recepția digitală prin satelit, cablu sau antenă pot fi conectate prin două sloturi pentru tunerele Plug&Play. Există un ecran LCD color de 3 inchi în față. Pe lângă o intrare și o ieșire HDMI, există și o ieșire optică pe spate, precum și o conexiune USB și LAN. În această variantă de Dreambox, sunt deja preinstalate un DVB-S2X MultiStream FBC și un tuner DVB-C FBC. Datorită FBC (Full Band Capture), beneficiați de timpi mai rapidi de comutare și recepție a întregii benzi de frecvență de un nivel, ceea ce înseamnă că un program poate fi vizionat și până la șapte pot fi înregistrate.

2.489,00 lei Pret