Filtre (740 products)

Brand

Afiseaza mai multe

Pret

15,00 lei - 35.265,00 lei

Conector

Conexiune retea & alte conexiuni

Numărul de porturi HDMI

Port USB

TV, Audio-Video & Foto

Oferta Variata De TV Audio-Video Foto la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 732 produse.

Se afiseaza 1-48 din 732 produs(e)
Trepied telescopic Einhell, trepied și accesorii trepied (negru argintiu) Trepied telescopic Einhell, trepied și accesorii trepied (negru argintiu)

Trepied telescopic Einhell, trepied și accesorii trepied (negru argintiu)

Măsurarea cu laser este o muncă de precizie pură. O condiție prealabilă pentru un rezultat de măsurare precis este ca tehnologia de măsurare cu laser să se sprijine pe un trepied stabil. Fiecare dispozitiv de măsurare și fiecare zonă de măsurare are propriile cerințe pentru un trepied. De asemenea, este recomandabil să folosiți echipamente de măsurare și trepied de la același producător, astfel încât ambele componente să se potrivească în mod ideal între ele. Trepiedul telescopic trepied Einhell este potrivit, printre altele, pentru nivelul laser Einhell TC-LL 1 și laserele cu linii încrucișate Einhell TC-LL 2 și TE-LL 360. Trepiedul telescopic este echipat cu un filet de trepied de 1/4" și, prin urmare, este potrivit și pentru toate dispozitivele de măsurare laser convenționale cu o conexiune de 1/4". Cea mai joasă înălțime de lucru este de 37 cm, înălțimea maximă de lucru este de 110 cm.

160,00 lei Pret