Filtre (47 products)

Pret

45,00 lei - 6.120,00 lei

Tehnologie Invertor

Capacitatea de uscare

Clasa de uscare

Clasă eficiență energetică (spălare & uscare)

Clasă eficiență energetică (spălare)

Clasă emisie de zgomot

Clasă centrifugare

Uscator rufe

Oferta Variata De Uscatoare Rufe la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 47 produse.

Se afiseaza 1-47 din 47 produs(e)
AEG T9DE98685 Uscător de rufe AEG T9DE98685 Uscător de rufe

AEG T9DE98685 Uscător de rufe

Uscatorul cu condensator cu pompa de caldura AEG T9DE98685 convinge cu o capacitate de 8 kg de rufe si datorita diferitelor programe de uscare este perfect pentru uscarea puloverelor din lana pana la imbracamintea de exterior. Datorită senzorilor speciali, sistemul FiberPro recunoaște diferitele textile și măsoară nivelul de umiditate. În combinație cu programul Mix-XL, tehnologia unică a senzorului usucă în mod deosebit bumbacul, materialele sintetice și țesăturile amestecate. Tehnologia SensiDry eficientă din punct de vedere energetic cu tehnologie cu pompă de căldură permite uscarea la temperaturi mai scăzute. Acest lucru protejează rufele și economisește energie în același timp. Sistemul AbsoluteCare controlează cu precizie mișcările tamburului și temperatura de uscare, astfel încât lâna să fie uscată într-un mod similar cu uscarea la aer, întinsă în tambur. el urmareste. Tehnologia ProSense de la T9DE98685 măsoară umiditatea și temperatura și ajustează timpul de uscare și consumul de energie la sarcină.

4.599,00 lei Pret
USCĂTOR CU CONDENSATOR CU POMPĂ DE CĂLDURĂ GORENJE DA83IL/I (ALB NEGRU) USCĂTOR CU CONDENSATOR CU POMPĂ DE CĂLDURĂ GORENJE DA83IL/I (ALB NEGRU)

USCĂTOR CU CONDENSATOR CU POMPĂ DE CĂLDURĂ GORENJE DA83IL/I (ALB NEGRU)

Uscătorul de rufe gorenje DE8B în alb impresionează cu o capacitate de până la 8 kg de rufe și 16 programe de uscare. Clasa de eficienta a condensului A asigura o umiditate semnificativ mai mica in incaperi. Procesul de uscare poate fi pornit în doar trei pași prin intermediul panoului de control clar cu butonul de program poziționat central. Afișajul oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. AirRefresh împrospătează rapid rufele și, datorită protecției împotriva cutelor, aveți mai puțină călcare. DE8B are o blocare de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin pentru a asigura o siguranță optimă în gospodărie.

1.725,00 lei Pret
USCĂTOR CU CONDENSATOR CU POMPĂ DE CĂLDURĂ GORENJE DA83IL/I (ALB NEGRU) USCĂTOR CU CONDENSATOR CU POMPĂ DE CĂLDURĂ GORENJE DA83IL/I (ALB NEGRU)

USCĂTOR CU CONDENSATOR CU POMPĂ DE CĂLDURĂ GORENJE DA83IL/I (ALB NEGRU)

Uscatorul cu condensator cu pompa de caldura gorenje DA83IL/I impresioneaza cu o capacitate de pana la 8 kg de rufe si 14 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit în doar trei pași prin intermediul panoului de control ușor de utilizat, cu butonul de program poziționat central. Datorită sistemului TwinAir, chiar și articolele mari de rufe sunt uscate ușor și uniform. Programul IonRefresh cu aer de uscare ionizat permite ca rufele să fie împrospătate rapid și, de asemenea, reduce mirosurile nedorite. IonTech reduce semnificativ încrețirea și ușurează călcarea. Tamburul WaveActive permite uscarea blândă a rufelor. DA83IL/I are o blocare de siguranță pentru copii și un semnal când rezervorul de apă condensată este plin pentru a asigura o siguranță optimă în casă.

2.952,00 lei Pret
Mașinp de spălat, uscător cu condensator cu pompă de căldură, T9DE77688 Mașinp de spălat, uscător cu condensator cu pompă de căldură, T9DE77688

Mașinp de spălat, uscător cu condensator cu pompă de căldură, T9DE77688

Uscătorul cu condensator cu pompă de căldură AEG T8DB66588 impresionează cu o capacitate de 8 kg de rufe și, datorită diverselor programe de uscare, este perfect pentru uscarea puloverelor din lână până la îmbrăcămintea de exterior. Datorită senzorilor speciali, sistemul FiberPro recunoaște diferitele textile și măsoară nivelul de umiditate. În combinație cu programul Mix-XL, tehnologia unică a senzorului usucă în mod deosebit bumbacul, materialele sintetice și țesăturile amestecate. Tehnologia SensiDry eficientă din punct de vedere energetic cu tehnologia pompei de căldură permite uscarea la temperaturi mai scăzute. Acest lucru protejează rufele și economisește energie în același timp. Sistemul AbsoluteCare controlează cu precizie mișcările tamburului și temperatura de uscare, astfel încât lâna să fie uscată într-un mod similar cu uscarea la aer, întinsă în tambur. el urmareste. Tehnologia ProSense de la T8DB66588 măsoară umiditatea și temperatura și ajustează timpul de uscare și consumul de energie la sarcină.

4.168,00 lei Pret
Telefunken T-K8-11-B, uscator de condens (Alb) Telefunken T-K8-11-B, uscator de condens (Alb)

Telefunken T-K8-11-B, uscator de condens (Alb)

Uscatorul cu condens Telefunken T-K8-11-B impresioneaza printr-o capacitate de pana la 8 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. Carcasa anti-vibrații a lui T-K8-11-B, un blocaj de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin asigură o siguranță optimă în gospodărie.

1.969,00 lei Pret
Telefunken T-11-300-W, uscator de condens (Alb) Telefunken T-11-300-W, uscator de condens (Alb)

Telefunken T-11-300-W, uscator de condens (Alb)

Uscatorul cu condens Telefunken T-11-300-W impresioneaza printr-o capacitate de pana la 7 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. T-11-300-W are o blocare de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin pentru a asigura o siguranță optimă în gospodărie.

1.536,00 lei Pret
Telefunken T-K9-10-W, uscator de condens (Alb) Telefunken T-K9-10-W, uscator de condens (Alb)

Telefunken T-K9-10-W, uscator de condens (Alb)

Uscatorul cu condens Telefunken T-K9-10-W impresioneaza printr-o capacitate de pana la 9 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. Carcasa antivibrații a lui T-K9-10-W, un blocaj de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin asigură o siguranță optimă în gospodărie.

1.927,00 lei Pret
Telefunken T-12-300-W, uscator condensator pompa de caldura (Alb) Telefunken T-12-300-W, uscator condensator pompa de caldura (Alb)

Telefunken T-12-300-W, uscator condensator pompa de caldura (Alb)

Uscatorul cu condensator cu pompa de caldura Telefunken T-12-300-W impresioneaza printr-o capacitate de pana la 7 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. T-12-300-W are un blocaj de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin pentru a asigura o siguranță optimă în casă.

2.218,00 lei Pret
Telefunken T-K8-10-W, uscator de condens (Alb) Telefunken T-K8-10-W, uscator de condens (Alb)

Telefunken T-K8-10-W, uscator de condens (Alb)

Uscatorul cu condens Telefunken T-K8-10-W impresioneaza printr-o capacitate de pana la 8 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. Carcasa anti-vibrații a lui T-K8-10-W, un dispozitiv de blocare pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin asigură o siguranță optimă în gospodărie.

1.888,00 lei Pret
Telefunken T-K8-10-B, uscator de condens (negru) Telefunken T-K8-10-B, uscator de condens (negru)

Telefunken T-K8-10-B, uscator de condens (negru)

Uscatorul cu condens Telefunken T-K8-10-B impresioneaza printr-o capacitate de pana la 8 kg de rufe si 15 programe de uscare. Procesul de uscare poate fi pornit cu ușurință prin intermediul panoului de control clar, cu butonul de program poziționat central, iar afișajul LED oferă informații fiabile despre timpul rămas din programul de uscare selectat. Inversarea tamburului asigură rezultate optime de uscare, iar protecția împotriva cutelor economisește multă muncă la călcare. Carcasa antivibrații a lui T-K8-10-B, un blocaj de siguranță pentru copii și un semnal când recipientul de condens este plin asigură o siguranță optimă în gospodărie.

2.005,00 lei Pret
Sharp KD-HCB8S7PW9-DE, uscător cu condensator (Alb) Sharp KD-HCB8S7PW9-DE, uscător cu condensator (Alb)

Sharp KD-HCB8S7PW9-DE, uscător cu condensator (Alb)

Cu o capacitate de 8 kg, uscatorul cu condens Sharp KD-HCB8S7PW9-DE oferă suficient spațiu pentru familii de 3 până la 4 persoane. Operarea KD-HCB8S7PW9-DE este deosebit de ușoară datorită butonului de selectare a programului cu o singură mână și a afișajului LED. Cele 15 programe ale KD-HCB8S7PW9-DE oferă suficientă varietate de opțiuni, iar preselecția orei de pornire o pornire flexibilă a programului. Programul Cămăși 12’ este potrivit pentru uscarea a 2-3 cămăși în doar 12 minute. Tamburul mare din oțel inoxidabil BubbleDrum și iluminarea tamburului cu LED asigură o încărcare și descărcare ușoară. Designul WaveCabinet special conceput crește rigiditatea mașinii și reduce nivelul de zgomot.

1.813,00 lei Pret