Filre (9 products)

Pret

225,00 lei - 2.175,00 lei

Sisteme de navigatie

Oferta Variata De Sisteme de Navigatie la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
dezl LGV710, Navigationssystem dezl LGV710, Navigationssystem

dezl LGV710, Navigationssystem

Garmin dēzl LGV710 Navi oferă trasee specifice vehiculului și sfaturi de traseu bazate pe dimensiunile și greutatea camionului. Sistemul de navigație oferă recomandări strategice pentru realimentarea și pauzele de conducere, printre altele, și vă sprijină cu planificarea inovatoare a sosirii. Sosirea se desfășoară ca un ceasornic datorită vederii aeriene a destinației cu marcaje ale zonelor de încărcare și intrărilor pentru camioane. După configurarea unui profil de vehicul, veți primi informații și avertismente despre zonele de mediu de pe traseu. Ecranul tactil luminos de 7" oferă o imagine clară, de înaltă rezoluție. Puteți afișa direct traseele care sunt populare în rândul altor șoferi pe distanțe lungi pentru a obține o imagine de ansamblu mai bună chiar și în zone necunoscute. De asemenea, afișează cu ușurință traseul complet, permițându-vă să setați cele mai bune opriri pentru realimentare, pauze și înnoptări. Datele Truck Parking Europe pot fi folosite pentru a găsi locuri de parcare pentru camioane de-a lungul traseului. Pur și simplu filtrați datele în funcție de facilitățile preferate, cum ar fi WLAN, dușuri, nivelul de securitate și multe altele. Primiți alerte pentru viraje strânse, schimbări de viteză, treceri de cale ferată și multe altele pentru a crește siguranța la conducere și a îmbunătăți vizibilitatea traficului. Conectivitatea WiFi încorporată facilitează păstrarea hărților și a software-ului la zi fără a fi nevoie de un computer. Dușuri, nivel de securitate și multe altele mai mult. Primiți alerte pentru viraje strânse, schimbări de viteză, treceri de cale ferată și multe altele pentru a crește siguranța la volan și a îmbunătăți vizibilitatea traficului. Conectivitatea WiFi încorporată facilitează păstrarea hărților și soft ware la zi fără a fi nevoie de un computer. Dușuri, nivel de securitate și multe altele. Primiți alerte pentru viraje strânse, schimbări de viteză, treceri de cale ferată și multe altele pentru a crește siguranța la conducere și a îmbunătăți vizibilitatea traficului. Conectivitatea WiFi încorporată facilitează păstrarea hărților și a software-ului la zi fără a fi nevoie de un computer.

1.819,33 lei +TVA Pret
Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB) Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB)

Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB)

Fie că este vorba de o vacanță în familie, de o excursie de weekend sau de călătoria zilnică la serviciu - vă puteți bucura întotdeauna de conducere cu Garmin DriveSmart 66 cu un afișaj de 6". Cu ajutorul asistentului vocal Garmin pentru o căutare deosebit de simplă, puteți naviga către orice destinație din o manieră concentrată și sigură. Cu hărți bune, ușor de citit pe un afișaj luminos, clar, de înaltă rezoluție de 6" nu numai că vă ajută să vă găsiți drumul, dar vă oferă și informații și avertismente despre zonele de mediu de-a lungul traseului, cum ar fi precum și sfaturi despre viraje ascuțite, schimbări de viteză, școli și multe altele. Deci ești pregătit pentru orice situație. Cu indicații pas cu pas ușor de înțeles, ești ghidat către destinație ca un bun prieten. Numele străzilor, magazinelor și reperelor ușor de recunoscut servesc drept indicii. De exemplu: „Virați la dreapta, după garaj”. Cu funcția utilă pentru POI-uri de-a lungul traseului se pot afișa opriri pentru restaurante, benzinării și alte puncte, de exemplu următoarele orașe care se află pe traseu. Actualizările actuale ale hărților și hărțile rutiere preinstalate pentru Europa vă permit să porniți cu încredere.

1.042,86 lei +TVA Pret