Filre (6 products)

Pret

225,00 lei - 1.695,00 lei

Sisteme de navigatie

Oferta Variata De Sisteme de Navigatie la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB) Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB)

Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB)

Fie că este vorba de o vacanță în familie, de o excursie de weekend sau de călătoria zilnică la serviciu - vă puteți bucura întotdeauna de conducere cu Garmin DriveSmart 66 cu un afișaj de 6". Cu ajutorul asistentului vocal Garmin pentru o căutare deosebit de simplă, puteți naviga către orice destinație din o manieră concentrată și sigură. Cu hărți bune, ușor de citit pe un afișaj luminos, clar, de înaltă rezoluție de 6" nu numai că vă ajută să vă găsiți drumul, dar vă oferă și informații și avertismente despre zonele de mediu de-a lungul traseului, cum ar fi precum și sfaturi despre viraje ascuțite, schimbări de viteză, școli și multe altele. Deci ești pregătit pentru orice situație. Cu indicații pas cu pas ușor de înțeles, ești ghidat către destinație ca un bun prieten. Numele străzilor, magazinelor și reperelor ușor de recunoscut servesc drept indicii. De exemplu: „Virați la dreapta, după garaj”. Cu funcția utilă pentru POI-uri de-a lungul traseului se pot afișa opriri pentru restaurante, benzinării și alte puncte, de exemplu următoarele orașe care se află pe traseu. Actualizările actuale ale hărților și hărțile rutiere preinstalate pentru Europa vă permit să porniți cu încredere.

1.217,00 lei Pret