Sisteme Audio

Oferta Variata De Sisteme Audio la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 48 produse.

Se afiseaza 1-48 din 48 produs(e)
Imperial DABMAN i610, radio (negru, WiFi, Bluetooth, DAB+, FM) Imperial DABMAN i610, radio (negru, WiFi, Bluetooth, DAB+, FM)

Imperial DABMAN i610, radio (negru, WiFi, Bluetooth, DAB+, FM)

Cu designul său futurist, IMPERIAL DABMAN i610 oferă evidențieri acustice și vizuale în fiecare cameră. Radioul multifuncțional primește atât radio DAB+ digital, cât și radio FM analogic, poate reda peste 25.000 de posturi de radio pe Internet și oferă acces la un portofoliu extins de servicii de streaming de muzică. Cele două difuzoare de 3", în combinație cu două subwoofere de 4", asigură un sunet stereo bogat 2.1, care poate fi ajustat la preferințele individuale de ascultare datorită egalizatorului. DABMAN i610 poate fi ușor conectat în rețea cu alte dispozitive prin UPnP și Bluetooth și poate reda datele audio de la acestea.

665,00 lei Pret
Strong EPR 1500, radio (negru, FM, MW, power bank) Strong EPR 1500, radio (negru, FM, MW, power bank)

Strong EPR 1500, radio (negru, FM, MW, power bank)

Cu acest radio de urgență solar/manivelă puteți primi muzică și știri prin radio AM/FM chiar și fără electricitate. Radioul cu funcție suplimentară AUX și music player poate fi folosit ca lanternă, radio, power bank pentru telefoane mobile și ca lampă de lectură în camping. Oferă o funcție SOS cu o lumină intermitentă în caz de urgență. EPR 1500 oferă 4 opțiuni de încărcare: prin portul USB, cu 3x baterii AAA, cu energie solară - cu panoul solar și prin manivelă. Bateria încorporată de 4.000 mAh asigură o rezistență mare cu o autonomie de până la 18 ore.

319,00 lei Pret