Auto

Oferta Variata De Sisteme Auto la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 66 produse.

Se afiseaza 1-48 din 66 produs(e)
Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB) Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB)

Garmin DriveSmart 66 MT-D, sistem de navigație (negru, Europa, cu receptor DAB)

Fie că este vorba de o vacanță în familie, de o excursie de weekend sau de călătoria zilnică la serviciu - vă puteți bucura întotdeauna de conducere cu Garmin DriveSmart 66 cu un afișaj de 6". Cu ajutorul asistentului vocal Garmin pentru o căutare deosebit de simplă, puteți naviga către orice destinație din o manieră concentrată și sigură. Cu hărți bune, ușor de citit pe un afișaj luminos, clar, de înaltă rezoluție de 6" nu numai că vă ajută să vă găsiți drumul, dar vă oferă și informații și avertismente despre zonele de mediu de-a lungul traseului, cum ar fi precum și sfaturi despre viraje ascuțite, schimbări de viteză, școli și multe altele. Deci ești pregătit pentru orice situație. Cu indicații pas cu pas ușor de înțeles, ești ghidat către destinație ca un bun prieten. Numele străzilor, magazinelor și reperelor ușor de recunoscut servesc drept indicii. De exemplu: „Virați la dreapta, după garaj”. Cu funcția utilă pentru POI-uri de-a lungul traseului se pot afișa opriri pentru restaurante, benzinării și alte puncte, de exemplu următoarele orașe care se află pe traseu. Actualizările actuale ale hărților și hărțile rutiere preinstalate pentru Europa vă permit să porniți cu încredere.

1.217,00 lei Pret
Casar XL, Dachboxen Casar XL, Dachboxen

Casar XL, Dachboxen

Cu Casar XL de la Atera poți călători relaxat. Cu un volum de 540 de litri, caseta de acoperiș oferă mult spațiu de depozitare. Deschiderea capacului pe ambele părți facilitează accesul. Asistența la deschidere și închidere face accesul și mai convenabil: atunci când maneta este deschisă sau închisă, eliberarea este eliberată, iar capacul casetei de acoperiș este ridicat sau coborât ușor și automat. Securitatea bagajelor și Sistemul de salvgardare asigură siguranța. De îndată ce maneta este în mânerul încastrat, cutia de plafon este închisă 100%. Chiar dacă uitați să scoateți cheia. Ansamblul acoperișului este necomplicat pe tuburile de susținere.

2.897,00 lei Pret
Schwalbe BIG APPLE, cauciucuri Schwalbe BIG APPLE, cauciucuri

Schwalbe BIG APPLE, cauciucuri

Schwalbe BIG APPLE permite mersul pe bicicletă confortabil fără nicio tehnologie complexă! Perna de aer a anvelopelor este folosită ca suspensie naturală. Cu cca. 2 bar, o bicicletă cu balon se rostogolește minunat de ușor și cu suspensie completă.

99,00 lei Pret
antenă plată IP22 antenă plată IP22

antenă plată IP22

Antena plată Selfsat SAT>IP22, antena de satelit aproape invizibilă, are o conexiune pe care poate fi acționat un receptor digital SD sau HD. Are un design mic, compact și discret și este rapid și ușor de asamblat. Cu antena plată SAT>IP, toate programele gratuite pot fi transmise în flux către dispozitive mobile sau SAT>IP (max. 8 dispozitive). Semnalele SAT>IP sunt direcționate către routerul de Internet existent, care trimite semnalele către dispozitivele finale prin LAN sau WLAN. Routerul trebuie să accepte standardul wireless 801.11ac pentru a asigura o calitate optimă a imaginii. Pe lângă funcția SAT>IP, antena oferă și două ieșiri universale suplimentare care pot fi conectate direct la un receptor DVB-S / S2 convențional.

1.822,00 lei Pret
Portbagaj de acoperiș Atera Stellar, negru Portbagaj de acoperiș Atera Stellar, negru

Portbagaj de acoperiș Atera Stellar, negru

Datorită manevrării sale ușoare, Atera Stellar este perfect pentru începători. Echipat cu sistemul nostru Master-Fit, poate fi instalat rapid și ușor. Cu un volum de 420 de litri și o sarcină utilă maximă de 75,0 kg, există spațiu de depozitare pentru tot ce nu trebuie să lipsească în vacanță sau la schi.

1.947,00 lei Pret
Atera Casar XL, boxe de acoperiș (negru, negru strălucitor) Atera Casar XL, boxe de acoperiș (negru, negru strălucitor)

Atera Casar XL, boxe de acoperiș (negru, negru strălucitor)

Cu Casar XL de la Atera poți călători relaxat. Cu un volum de 540 de litri, caseta de acoperiș oferă mult spațiu de depozitare. Deschiderea capacului pe ambele părți facilitează accesul. Asistența la deschidere și închidere face accesul și mai convenabil: atunci când maneta este deschisă sau închisă, eliberarea este eliberată, iar capacul casetei de acoperiș este ridicat sau coborât ușor și automat. Securitatea bagajelor și Sistemul de salvgardare asigură siguranța. De îndată ce maneta este în mânerul încastrat, cutia de plafon este închisă 100%. Chiar dacă uitați să scoateți cheia. Ansamblul acoperișului este necomplicat pe tuburile de susținere.

2.993,00 lei Pret
Suport biciclete Atera Strada E-Bike ML cu prindere pe carligul de remorcare Suport biciclete Atera Strada E-Bike ML cu prindere pe carligul de remorcare

Suport biciclete Atera Strada E-Bike ML cu prindere pe carligul de remorcare

Atera Strada DL 2 este un suport de biciclete premium care este potrivit pentru până la două biciclete cu o greutate totală de 47 kg. Suportul poate fi tras prin eliberare cu piciorul și este foarte sigur. Strada DL 2 se potrivește tuturor cârligelor de remorcă și poate fi conectată la sistemul de iluminat folosind o conexiune cu 13 pini. Pe lângă un suport pentru plăcuță de înmatriculare, Strada DL 2 impresionează prin protecție pentru roți și cadru, un dispozitiv antifurt pentru transportoare și biciclete, precum și carcase pentru roți poziționabile liber și un design bine gândit.

2.200,00 lei Pret
Atera Strada Sport M 3, suport pentru biciclete (argint) Atera Strada Sport M 3, suport pentru biciclete (argint)

Atera Strada Sport M 3, suport pentru biciclete (argint)

Suportul de biciclete Atera Strada Sport M 3 are un mecanism de pliere confortabil cu eliberare la picior si ofera astfel acces rapid la portbagaj. Strada Sport M 3 este potrivită pentru până la trei biciclete cu o greutate maximă de 30 kg fiecare și este potrivită și pentru biciclete electrice. Datorită dispozitivului de fixare cu eliberare rapidă, suportul poate fi atașat rapid la cârligul remorcii. Strada Sport M 3 oferă protecție antifurt, are brațe de prindere căptușite și oferă o protecție excelentă pentru volan, portbagaj, cadru și plăcuță de înmatriculare. Suportul de biciclete poate fi conectat la sistemul de iluminat printr-o conexiune cu 13 pini.

2.057,00 lei Pret
Atera Strada Sport E-Bike M, suport pentru biciclete (argint) Atera Strada Sport E-Bike M, suport pentru biciclete (argint)

Atera Strada Sport E-Bike M, suport pentru biciclete (argint)

Suportul de biciclete Atera Strada Sport E-Bike M are un mecanism de pliere confortabil cu eliberare piciorului si astfel ofera acces rapid la portbagaj. Strada Sport E-Bike M este potrivită pentru până la două biciclete electrice, fiecare cântărind maximum 30 kg și impresionează prin stabilitatea ridicată la impact și evaziune. Datorită dispozitivului de fixare cu eliberare rapidă, suportul poate fi atașat rapid la cârligul remorcii. Strada Sport E-Bike M oferă protecție antifurt, are brațe de prindere căptușite și oferă o protecție excelentă pentru bicicletă, portbagaj, cadru și plăcuță de înmatriculare. Suportul de biciclete poate fi conectat la sistemul de iluminat printr-o conexiune cu 13 pini.

1.876,00 lei Pret
Suport biciclete Thule EasyFold XT 3 cu prindere pe carligul de remorcare Suport biciclete Thule EasyFold XT 3 cu prindere pe carligul de remorcare

Suport biciclete Thule EasyFold XT 3 cu prindere pe carligul de remorcare

Suportul de biciclete Atera Genio Pro Advanced este potrivit pentru biciclete și biciclete electrice de orice tip sau dimensiune și este imediat gata de utilizare datorită dispozitivului de fixare cu eliberare rapidă „Plug and Drive”. Designul complet pliabil nu numai că previne zgârieturile pe lunetă, ci permite și un transport mai ușor. Genio Pro Advanced poate susține până la trei biciclete/e-biciclete cu o sarcină maximă totală de 60 kg.

3.193,00 lei Pret
Suport pentru 2 biciclete Atera Strada Evo 2 , cârlig pentru remorcă Suport pentru 2 biciclete Atera Strada Evo 2 , cârlig pentru remorcă

Suport pentru 2 biciclete Atera Strada Evo 2 , cârlig pentru remorcă

Atera Strada EVO 2 este un suport de biciclete care este potrivit pentru hayonul multor vehicule și poate transporta până la două biciclete (de asemenea, potrivit pentru biciclete electrice). Strada EVO 2 poate fi încărcată cu maximum 60 kg (30 kg per bicicletă), cu o distanță de 19 cm între biciclete. Pentru a proteja bicicletele în timpul transportului, Strada EVO 2 oferă protecție pentru roți și cadru, inclusiv brațe de prindere căptușite. Suportul pentru biciclete poate fi conectat la sistemul de iluminat al vehiculului prin intermediul mufei cu 13 pini.

2.615,00 lei Pret
Bicicleta FISCHER Proline Evo 3, suport pentru biciclete (negru) Bicicleta FISCHER Proline Evo 3, suport pentru biciclete (negru)

Bicicleta FISCHER Proline Evo 3, suport pentru biciclete (negru)

Proline Evo 3 de la Fischer este potrivit pentru transportul a până la trei biciclete sau e-biciclete cu o greutate maximă de 20 kg per bicicletă (60 kg în total). Roțile sunt atașate de suport cu ajutorul unei curele de plastic cu funcție de clichet, distanța dintre șine fiind de 25 cm. Pentru a avea acces la portbagaj, suportul poate fi pliat printr-o eliberare cu picior.

1.881,00 lei Pret
FISCHER suport de reparare biciclete profesional (negru) FISCHER suport de reparare biciclete profesional (negru)

FISCHER suport de reparare biciclete profesional (negru)

Suportul profesional de asamblare a bicicletei este potrivit pentru aproape toate bicicletele sau bicicletele electrice, inclusiv cele cu un cadru supradimensionat sau în Y. Bicicleta poate fi instalată în siguranță și convenabil, iar suportul de asamblare poate fi încărcat cu maximum 30 kg. Datorită înălțimii reglabile între 105 - 143 cm, lucrul poate fi realizat într-un mod prietenos cu spatele. Bicicleta parcata poate fi fixata sau eliberata rapid si in siguranta cu ajutorul dispozitivului de prindere.

339,00 lei Pret
Bicicleta FISCHER PROTEC FN85, blocare cu combinatie (negru, 85 cm, nivel de protecție 8) Bicicleta FISCHER PROTEC FN85, blocare cu combinatie (negru, 85 cm, nivel de protecție 8)

Bicicleta FISCHER PROTEC FN85, blocare cu combinatie (negru, 85 cm, nivel de protecție 8)

Lacătul pliabil ușor de utilizat, cu o lungime de 85 cm, un cilindru numeric din 4 cifre și, astfel, până la 10.000 de combinații de numere care pot fi selectate liber asigură o protecție fiabilă a bicicletei împotriva furtului. Impresionează prin flexibilitate, greutate redusă și design compact - o combinație ideală de rezistență, flexibilitate, greutate și dimensiune de transport. Tijele acoperite cu plastic protejează vopseaua și protejează împotriva zgârieturilor.

126,00 lei Pret