Gaming

Oferta Variata De Gaming la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 112 produse.

Se afiseaza 1-48 din 112 produs(e)
Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition, Austausch-Lenkrad Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition, Austausch-Lenkrad

Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition, Austausch-Lenkrad

Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition este o replică la scară 1:1 a volanului legendarei mașini de curse Ferrari SF1000 cu un singur loc. Prezintă inscripțiile iconice și marcajele oficiale găsite pe roata reală, precum și un afișaj LCD IPS de 109 mm care afișează până la 69 de informații despre cursă. Display-ul cursei are diferite skin-uri pentru tipul de joc sau mașina de condus și 21 de LED-uri: 15 pentru turația motorului și 2 câte 3 pentru steagurile de control al cursei. Structura 100% din fibră de carbon a plăcii frontale a volanului oferă un feedback echilibrat al forței pentru mișcări extrem de precise în timpul curselor, în special în jocurile care se concentrează pe vehiculele cu un singur loc. Mânerele din cauciuc texturate și paletele interschimbabile Thrustmaster T-Chrono Paddles (vândute separat) fac din acest volan replică un instrument de curse cu adevărat versatil, care se poate adapta nevoilor oricărui șofer. Licențiată oficial de Ferrari, volanul este compatibil cu toate bazele pentru roți de curse Thrustmaster T-Series (vândute separat) și este complet funcțională pe PC (Windows 10), PlayStation 4, 5, Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S.

1.418,49 lei +TVA Pret
ENDORFY Atlas L Electric, birou pentru jocuri (negru) ENDORFY Atlas L Electric, birou pentru jocuri (negru)

ENDORFY Atlas L Electric, birou pentru jocuri (negru)

Biroul electric ENDORFY Atlas L este reglabil pe înălțime. Puteți schimba poziția blatului mesei printr-un lift electric cu panou digital și puteți regla înălțimea mesei între 73 cm și 120 cm. Blatul spațios (150 cm lățime și 78 cm adâncime) găzduiește tot ce aveți nevoie pentru un birou de acasă, ore de streaming sau o noapte de joc. Blatul de design al mesei Atlas are 150 cm lățime și 78 cm adâncime și oferă astfel spațiu pentru un adevărat erou al tehnologiei. Aici pot fi găzduite atât computerul de lucru, cât și întregul kit de streaming. Și încă mai aveți suficient spațiu pentru mouse și tastatură. Există chiar loc pentru căștile tale - un suport metalic a fost proiectat pentru ele. Biroul este durabil datorită unui strat rezistent la zgârieturi cu un model asemănător carbonului și a două picioare din oțel solid. În plus, Endorfy are suporturi întărite sub blatul mesei, care pot rezista la o sarcină de până la 80 kg. Atlas L Electric este un birou care oferă libertate de mișcare. Vă puteți așeza confortabil pe scaun sau vă puteți ridica drept. Această libertate nerestricționată de mișcare este posibilă datorită liftului electric găzduit în picioarele de oțel ale lui Atlas L Electric. Există, de asemenea, un panou care afișează setarea curentă. De asemenea, puteți stoca până la patru setări de înălțime în memoria internă. Un birou bine organizat: cablurile încurcate și prelungitoarele expuse sunt un subiect dificil... De aceea biroul Atlas L Electric a fost conceput astfel încât blatul mesei să fie întotdeauna ordonat. Garniturile de cauciuc plasate convenabil în centrul mesei ajută la menținerea tuturor cablurilor într-un singur loc și le direcționează către prize sau o priză de alimentare (care poate fi plasată pe un raft metalic sub blatul mesei) într-o manieră plăcută din punct de vedere estetic. De asemenea, au fost incluse suporturi din plastic pentru a ajuta la îmblânzirea cablurilor rebele și pentru a le ține departe de vedere. Dacă vă place designul minimalist care nu este deranjat de cabluri, atunci veți aprecia Atlas L Electric. Este un birou care rămâne confortabil chiar și după ore lungi de muncă și oferă o modalitate inteligentă de a direcționa cablurile din spatele blatului mesei pentru a îmbunătăți estetica. Rezultă o masă cu trei adâncituri pe spate și o margine frontală ușor profilată. Datorită acestei ușoare modificări, puteți atașa cu ușurință un suport pentru monitor sau puteți direcționa cabluri suplimentare.

1.621,85 lei +TVA Pret
Thermaltake CYCLEDESK 100 Smart Gaming Desk, masă de joc (negru) Thermaltake CYCLEDESK 100 Smart Gaming Desk, masă de joc (negru)

Thermaltake CYCLEDESK 100 Smart Gaming Desk, masă de joc (negru)

Thermaltake CYCLEDESK 100 Smart Gaming Desk iese în evidență față de un birou de jocuri convențional. CYCLEDESK 100 poate acoperi diverse scenarii de utilizare și oferă, de asemenea, control inteligent. Cu unitatea exclusivă de control inteligent și aplicația mobilă RGB Desk, utilizatorii pot regla cu ușurință înălțimea mesei și pot configura efecte de iluminare personalizate. În plus, CYCLEDESK 100 își poate aminti și setările biroului și poate regla înălțimea conform programului. Aceste caracteristici fac din CYCLEDESK 100 un birou care se potrivește perfect în viață.

3.653,78 lei +TVA Pret