Masini spalat vase

Oferta Variata De Masini Spalat Vase la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 168 produse.

Se afiseaza 1-48 din 168 produs(e)
Set de burghie și șurubelnițe Bosch X-Line Titanium, 103 bucăți, set de burghie și burghie (verde) Set de burghie și șurubelnițe Bosch X-Line Titanium, 103 bucăți, set de burghie și burghie (verde)

Set de burghie și șurubelnițe Bosch X-Line Titanium, 103 bucăți, set de burghie și burghie (verde)

Setul de 70 de bucăți și șurubelnițe X-Line Titanium de la Bosch conține o gamă cuprinzătoare de burghie, burghie și chei tubulare pentru aproape orice sarcină din gospodărie. Conține 18 burghie pentru metal HSS-TiN cu acoperire cu nitrură de titan, 7 burghie robuste pentru zidărie cu vârf de carbură, 7 burghie pentru lemn ascuțite cu vârf de centrare și tăietor de umăr pentru găurire precisă, fără rupere, 3 burghie plate cu nitrură de titan acoperire, 40 de bucăți de șurubelniță (25 mm) pentru 5 tipuri diferite de șuruburi, 8 chei tubulare pentru șuruburi hexagonale, 4 ferăstrău HCS și alte unelte și accesorii de mână practice. Ferăstrăile cu gaură produc deschideri în tavane, pereți sau mobilier. Sunt potrivite pentru lemn tare și moale, lemn furniruit, PAL și gips-carton. Suportul magnetic universal pentru bit permite o schimbare rapidă a bitului și o bună ținere a șurubului în bit. Carcasa practică Bosch X-Line asigură ordine și claritate și poate fi reumplută dacă este necesar.

216,81 lei +TVA Pret