Scaune Gaming

Oferta Variata De Scaune Gaming la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 39 produse.

Se afiseaza 1-39 din 39 produs(e)
Husa scaun masaj Medisana MC 828, aparat de masaj (negru) Husa scaun masaj Medisana MC 828, aparat de masaj (negru)

Husa scaun masaj Medisana MC 828, aparat de masaj (negru)

Husa scaunului de masaj MC 828 de la Medisana cu efect de masaj țintit, intensiv asigură o senzație de bine vizibilă. Trei tipuri de masaj cu trei niveluri de intensitate sunt disponibile pentru zona spatelui: Shiatsu, tapping și masaj spot. În plus, MC 828 oferă un masaj separat al gâtului, reglabil pe înălțime, în două direcții și un masaj separat prin vibrații în scaun. Pot fi selectate patru programe automate de masaj si, daca este necesar, un flux de aer prin plasa din zona spatelui asigura o functie placuta de incalzire sau racire. Oprirea automată are efect după 15 minute.

1.263,87 lei +TVA Pret
Scaun de curse TrackTime SS07, scaun gaming (negru) Scaun de curse TrackTime SS07, scaun gaming (negru)

Scaun de curse TrackTime SS07, scaun gaming (negru)

TrackTime SS07 este un scaun găleată de curse de înaltă calitate, fabricat din GRP, care se caracterizează prin stabilitate și confort ridicate. Forma ergonomică permite utilizatorului multe ore de distracție și în același timp oferă senzația de a sta într-o mașină de curse. Poate fi montat pe cadrul TrackTime Race Rig (este necesar un kit de montare suplimentar).

1.152,94 lei +TVA Pret