Filre (5 products)

Pret

135,00 lei - 3.120,00 lei

Electronice

Oferta Variata De Electronice la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
Garmin BC50, camera cu vedere spate (negru, cu tehnologie de vedere pe timp de noapte) Garmin BC50, camera cu vedere spate (negru, cu tehnologie de vedere pe timp de noapte)

Garmin BC50, camera cu vedere spate (negru, cu tehnologie de vedere pe timp de noapte)

Garmin BC50 poate fi asociat cu un GPS Garmin compatibil și datorită unei rezoluții de până la 720p HD veți fi uimit de imaginea clară a împrejurimilor. Cu un câmp vizual de 160 de grade, puteți vedea ce se află în spatele vehiculului atunci când mergeți în marșarier. Tehnologia de vedere nocturnă NightGlo luminează zona din spatele vehiculului în întuneric. Semnalul de la camera de marșarier are o rază de acțiune de până la 15 m, astfel încât sistemul de navigație se poate conecta și wireless la case mobile, camioane și remorci mai lungi. Camera BC50 oferă o imagine clară pe drum și în afara drumului. Designul este rezistent la intemperii la IP67 și sfidează elementele. BC 50 trebuie conectat la o sursă de alimentare comutată, cum ar fi luminile de marșarier ale vehiculului (se recomandă instalarea de către personal calificat).

1.189,08 lei +TVA Pret