Sisteme de Incalzire

Oferta Variata Sisteme de Incalzire la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 37 produse.

Se afiseaza 1-37 din 37 produs(e)
Încălzitor cu convector Clatronic KH 3433, convector în picioare (Alb negru) Încălzitor cu convector Clatronic KH 3433, convector în picioare (Alb negru)

Încălzitor cu convector Clatronic KH 3433, convector în picioare (Alb negru)

Convectorul practic Clatronic KH 3433 răspândește căldură plăcută acasă. Pe lângă camere de zi, KH 3433 poate fi folosit și în case de vară, garaje sau serare. Datorită controlului automat al temperaturii și performanței ridicate, căldura este distribuită rapid și uniform în cameră. Datorită celor trei niveluri de încălzire și controlului continuu al temperaturii, încălzitorul convector poate fi setat în funcție de nevoile personale. În plus, KH 3433 impresionează prin funcționarea sa redusă de zgomot și o funcție suplimentară de suflare. Indicatoarele luminoase și protecția la supraîncălzire asigură siguranță. Jgheaburile confortabile facilitează transportul.

260,00 lei Pret
Încălzitor cu ventilator ceramic ProfiCare 2 în 1 PC-HL 3086 (Alb negru) Încălzitor cu ventilator ceramic ProfiCare 2 în 1 PC-HL 3086 (Alb negru)

Încălzitor cu ventilator ceramic ProfiCare 2 în 1 PC-HL 3086 (Alb negru)

Căldură plăcută sau o adiere răcoritoare - ventilatorul practic 2 în 1 din ceramică PC-HL 3086 de la ProfiCare asigură circulație optimă a aerului și căldură mobilă. Cu două viteze ale ventilatorului, radiatorul este potrivit și ca ventilator de masă pentru zilele fierbinți de vară, de exemplu. Cu ajutorul elementului de incalzire din ceramica PTC, incalzirea poate fi sanatoasa, sigura, silentioasa si eficienta. Datorită dezvoltării reduse a prafului, încălzirii mai rapide și mai eficiente și duratei de viață lungi, obțineți un dispozitiv robust și insensibil, care încălzește cu ușurință încăperile dorite. Încălzitorul cu ventilator ceramic 2 în 1 poate fi ajustat cu ușurință la nevoile individuale prin intermediul unui panou de control tactil cu senzor. Telecomanda cu infraroșu inclusă asigură și mai multă ușurință în utilizare. În plus, PC-HL 3086 marchează cu un filtru de admisie înlocuibil, un suport sigur,

281,00 lei Pret
Încălzitor cu ventilator din ceramică Clatronic HL 3631 (negru argintiu) Încălzitor cu ventilator din ceramică Clatronic HL 3631 (negru argintiu)

Încălzitor cu ventilator din ceramică Clatronic HL 3631 (negru argintiu)

Încălzitorul cu ventilator din ceramică Clatronic HL 3631 este perfect pentru încălzire instantanee și directă. Cu două trepte de încălzire și un nivel de rece, HL 3631 este ideal pentru încălzirea camerelor sau pur și simplu pentru a crea o senzație confortabilă de bine. Termostatul HL 3631 poate fi reglat continuu iar din punct de vedere al sigurantei, HL 3631 convinge prin protectie la supraincalzire. Elementele de încălzire ceramice PTC asigură o încălzire sănătoasă, sigură, silențioasă și eficientă. Echipat cu un maner de transport robust, acest radiator poate fi transportat oriunde.

176,00 lei Pret
Clatronic HL 3763, radiator ventilator (Alb negru) Clatronic HL 3763, radiator ventilator (Alb negru)

Clatronic HL 3763, radiator ventilator (Alb negru)

Încălzitorul cu ventilator ceramic Clatronic HL 3763 este potrivit pentru o încălzire eficientă și silentioasă. Elementul de încălzire din ceramică PTC de înaltă calitate asigură o încălzire sigură, silențioasă și rapidă, cu puțină formare de praf. Cu două trepte de încălzire și un nivel de rece, HL 3763 este ideal pentru încălzirea camerelor sau pur și simplu pentru a crea o senzație confortabilă de bine. Temperatura poate fi setată de la 15-30°C printr-un panou de control cu senzor tactil cu afișaj LED. Pentru confort suplimentar, HL 3763 are un temporizator de 12 ore, oscilație comutabilă și o telecomandă este inclusă în pachetul de livrare. În ceea ce privește siguranța, HL 3763 impresionează prin protecția la supraîncălzire și un comutator de contact de siguranță. Echipat cu un maner de transport robust, acest radiator poate fi transportat oriunde.

255,00 lei Pret
MO-RA3 420 CORE, calorifer (negru, fără suport de ventilator) MO-RA3 420 CORE, calorifer (negru, fără suport de ventilator)

MO-RA3 420 CORE, calorifer (negru, fără suport de ventilator)

Radiatorul Watercool MO-RA3 are o geometrie de răcire ușor modificată. Mediul de răcire curge de trei ori în paralel prin rândurile de țevi. Aripioarele MO-RA3 sunt special optimizate pentru utilizare cu ventilatoare care se rotesc încet. Suprafața mare a radiatorului și geometria eficientă asigură o performanță de răcire extrem de bună. Conexiunea triplă paralelă a rândurilor de tuburi asigură o rezistență scăzută la curgere, în ciuda suprafeței mari. Blocul de conectare optimizat pentru flux cu trei filete de conectare G1/4 inch este, de asemenea, extrem de versatil. Nucleul MO-RA3 este livrat fără carcasă. Acest radiator este potrivit în special pentru auto-construcții și poate fi acționat atât activ, cât și pasiv.

1.013,00 lei Pret
Exquisit HK 34524 noi, convector în picioare (Alb) Exquisit HK 34524 noi, convector în picioare (Alb)

Exquisit HK 34524 noi, convector în picioare (Alb)

Convectorul practic de podea HK34524we de la Exquisit oferă căldură plăcută în cei patru pereți. Pot fi selectate trei niveluri de încălzire, iar convectorul are control continuu al temperaturii. Indicatoarele luminoase, protecția împotriva supraîncălzirii și înclinării asigură siguranță. O bază largă asigură un suport sigur și datorită mânerului de transport robust, locația dispozitivului poate fi schimbată rapid și ușor.

151,00 lei Pret
Radiator ulei Gutfels HR32007 (negru/gri, 2.000 wați) Radiator ulei Gutfels HR32007 (negru/gri, 2.000 wați)

Radiator ulei Gutfels HR32007 (negru/gri, 2.000 wați)

Radiatorul de ulei HR 32007 de la Gutfels cu maxim 2.000 de wați este un încălzitor mobil care poate fi utilizat în mai multe moduri datorită roților sale de transport. Fie in casa, garaj, atelier sau in gradina: Cu aspectul sau discret, caloriferul cu ulei este o sursa de caldura discreta si practica. Uleiul mediu de stocare a căldurii se încălzește rapid, stochează căldura pentru o lungă perioadă de timp și o eliberează uniform în cameră. Două întrerupătoare cu trei niveluri de încălzire (600 wați/900 wați/1500 wați) și un control termostat infinit, împreună cu afișajul de funcționare integrat, permit setarea rapidă și ușoară a puterii de încălzire dorite. Cu cele 9 nervuri ale sale, caloriferul Gutfels distribuie caldura uniform in intreaga incapere. Cu o lungime a cablului de 1,45 m, dispozitivul poate fi configurat flexibil. Chiar și în camere cu doar câteva prize.

238,00 lei Pret
Radiator ulei Gutfels HR32009 (negru/gri, 2.000 wați) Radiator ulei Gutfels HR32009 (negru/gri, 2.000 wați)

Radiator ulei Gutfels HR32009 (negru/gri, 2.000 wați)

Radiatorul de ulei HR 32009 de la Gutfels cu maxim 2000 de wați este un încălzitor mobil care poate fi utilizat în mai multe moduri datorită roților sale de transport. Fie in casa, garaj, atelier sau in gradina: Cu aspectul sau discret, caloriferul cu ulei este o sursa de caldura discreta si practica. Uleiul mediu de stocare a căldurii se încălzește rapid, stochează căldura pentru o lungă perioadă de timp și o eliberează uniform în cameră. Două comutatoare cu trei niveluri de încălzire (800 wați/ 1.200 wați/ 2.000 wați) și un control termostat infinit variabil, împreună cu afișajul de funcționare integrat, permit setarea rapidă și ușoară a puterii de încălzire dorite. Cu cele 9 nervuri ale sale, caloriferul Gutfels distribuie caldura uniform in intreaga incapere. Cu o lungime a cablului de 1,45 metri, dispozitivul poate fi configurat flexibil. Chiar și în camere cu doar câteva prize.

285,00 lei Pret