Kit-uri Smart Home

Oferta Variata De Kit-uri Smart Home la DevoDep. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid. Drept de Retur la Produse. Plata In Rate

Sunt 19 produse.

Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)
Senzor meteo Homematic IP Smart Home - pro (HmIP-SWO-PR), statie meteo (IP HomeMatic) Senzor meteo Homematic IP Smart Home - pro (HmIP-SWO-PR), statie meteo (IP HomeMatic)

Senzor meteo Homematic IP Smart Home - pro (HmIP-SWO-PR), statie meteo (IP HomeMatic)

Senzorul de vreme Homematic IP este potrivit pentru utilizare versatilă în exterior pentru a colecta date meteo. Senzorul multifuncțional oferă numeroase aplicații posibile prin înregistrarea aproape a tuturor datelor relevante despre vreme și climă, cum ar fi: temperatură, umiditate, direcția vântului, viteza vântului, începutul ploii, cantitatea de ploaie, luminozitatea (relativă) și durata soarelui. Senzorul de vreme trimite ciclic aceste date către aplicația Homematic IP prin radio. Astfel, aveți întotdeauna o imagine de ansamblu asupra tuturor valorilor curente sau puteți utiliza datele măsurate pentru a controla alte dispozitive Homematic IP, de ex. B. pentru ridicarea rulourilor pe ploaie abundentă.

1.250,42 lei +TVA Pret
Termostat de cameră Bosch Smart Home încălzire prin pardoseală 24 V (alb, pentru tensiune de funcționare de 24 volți) Termostat de cameră Bosch Smart Home încălzire prin pardoseală 24 V (alb, pentru tensiune de funcționare de 24 volți)

Termostat de cameră Bosch Smart Home încălzire prin pardoseală 24 V (alb, pentru tensiune de funcționare de 24 volți)

Cu termostatul de cameră cu încălzire prin pardoseală de 24 V de la Bosch, încălzirea prin pardoseală cu fir, cu apă poate fi integrată convenabil în casa inteligentă. Programele și automatizările flexibile oferă mai mult confort și permit o încălzire mai eficientă. Controlul se realizează fie în mod convenabil direct pe dispozitiv, fie integrat în sistemul Bosch Smart Home prin intermediul unui smartphone, scenariu sau asistent lingvistic. Pentru a susține o viață mai sănătoasă, termostatul de cameră măsoară continuu umiditatea relativă și o afișează pe afișaj. Dispozitivul poate fi folosit în multe rame de comutatoare de la producători de marcă și astfel se adaptează la designul de locuit existent.

627,73 lei +TVA Pret