EKWB EK-Quantum Magnitude - 1700 Full Nickel, cooler CPU (nichel)



1.218,49 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

EK-Quantum Magnitude este un bloc de apă personalizat al procesorului de la EK care oferă cea mai mare performanță de răcire cu cea mai mică restricție de debit posibilă. Versiunea 1700 a blocului de apă folosește o combinație specială de inserție de distribuție a fluxului, presiune de montare și geometrie a plăcii rece pentru configurația IHS și matriță a procesoarelor Intel® Core din a 12-a generație. Spre deosebire de alte blocuri de apă, care tind să fie plăci negre și banale, designul evidențiază un cadru tridimensional integrat în formă de X, cu finisaje premium, care ține corpul principal ferm pe loc, în timp ce șuruburile se transformă într-un detaliu de design rafinat. Au fost folosite tehnici speciale de fabricație pentru a crea acest produs cu adevărat unic. Nici o singură parte din Magnitude nu a fost fabricată folosind tehnici de producție în masă; în schimb, fiecare parte individuală a fost prelucrată separat CNC dintr-o bucată solidă de material. Această versiune a blocului de apă are o placă rece din cupru placată cu nichel, cu un blat placat cu nichel prelucrat CNC din alamă durabilă.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Tip bloc de apă
culoare nichel
răcitor de apă pentru procesor
Prize adecvate 1700
Mobilier pastă termică/pad
Material radiator cupru nichelat
o notificare Utilizarea lichidelor de răcire special formulate care conţin inhibitori de coroziune, calcar şi biologici este imperativă pentru a preveni deteriorarea blocului de apă placat cu nichel. EK oferă o selecție de astfel de produse în secțiunea lichid de răcire. Acest produs nu trebuie utilizat cu piese din aluminiu EK Fluid Gaming. Utilizarea corectă a orificiilor de admisie și evacuare este esențială pentru o performanță optimă. Dacă doriți să schimbați conexiunile, vă rugăm să întoarceți inserția.
Accesorii prezente Mecanism de atașare cu toate arcurile, șuruburile și șaibele necesare, Placă de duză de stoc (preinstalată) - 0,6 C, compus termic Thermal Grizzly Hydronaut (1,0 g)

EKWB
3831109861820

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii