Lista de produse dupa marca Alphacool

Sunt 222 produse.

Se afiseaza 1-48 din 222 produs(e)
Alphacool Core Hurrican 360mm XT45 360mm, racire cu apa (alb-negru) Alphacool Core Hurrican 360mm XT45 360mm, racire cu apa (alb-negru)

Alphacool Core Hurrican 360mm XT45 360mm, racire cu apa (alb-negru)

Cu setul de răcire cu apă Core Hurrican HardTube, Alphacool oferă toate componentele necesare pentru a începe în lumea răcirii cu apă. Setul se adresează nu numai începătorilor, ci și pasionaților. Componentele selectate se potrivesc optim între ele și provin din programul DIY Alphacool. Când vine vorba de alegerea materialelor, continuăm să folosim fără compromisuri cuprul sau alama pentru toate metalele, pentru a putea oferi o răcire a CPU orientată spre performanță.

2.488,00 lei Pret
Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 Reference cu placa de spate, racire cu apa (transparent/argintiu) Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 Reference cu placa de spate, racire cu apa (transparent/argintiu)

Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 Reference cu placa de spate, racire cu apa (transparent/argintiu)

Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 Reference cu placa din spate este potrivit pentru plăcile grafice NVIDIA RTX 4090 în design de referință. Răcitorul de apă cu capac complet oferă nu numai performanțe de răcire remarcabile, ci și iluminare digitală LED RGB extinsă. Pe lângă GPU, coolerul cu capac complet răcește și toate componentele importante, cum ar fi convertoarele de tensiune și memoria grafică direct cu apă.

944,00 lei Pret
Alphacool Eiszyklon Aurora LUX Digital RGB - Kit de 3 120x120x25mm, ventilator carcasa (pachet de 3, inclusiv controler digital LED RGB) Alphacool Eiszyklon Aurora LUX Digital RGB - Kit de 3 120x120x25mm, ventilator carcasa (pachet de 3, inclusiv controler digital LED RGB)

Alphacool Eiszyklon Aurora LUX Digital RGB - Kit de 3 120x120x25mm, ventilator carcasa (pachet de 3, inclusiv controler digital LED RGB)

Ventilatorul Alphacool Eiszyklon Aurora LUX oferă o iluminare RGB extinsă și este ideal ca ventilator silentios. Cu un maxim de 1100 rpm, rămâne plăcut silențios chiar și la viteza maximă. Cadrul ventilatorului este decuplat, ceea ce subliniază și mai mult adecvarea pentru funcționare silențioasă. Iluminare RGB digitală adresabilă RGB a fost ieri, viitorul constă în LED-uri RGB digitale adresabile care pot fi controlate individual. Prin urmare, ventilatorul Eiszyklon Aurora LUX folosește în mod natural LED-uri aRGB digitale. LED-urile sunt aliniate spre interior și luminează direct paletele ventilatorului negre și ușor transparente. Se folosește un difuzor pentru ca și cadrul ventilatorului să fie iluminat optim. Rama ventilatorului alb lăptos difuzează lumina pe întregul cadru al ventilatorului și asigură o iluminare perfectă și extinsă a întregului ventilator. Deoarece fiecare LED poate fi controlat individual, toate efectele cunoscute sunt posibile. Aceasta include efecte precum Wave, Pulse, Breathing și multe altele. Paletele ventilatorului au fost special adaptate pentru utilizarea pe calorifere. Cel mai important punct este o presiune statică ridicată. Pentru a realiza acest lucru chiar și la viteze mici, paletele ventilatorului sunt ușor curbate. Drept urmare, acţionează ca o lopată, care trage aerul spre interior şi îl presează în jos cu suprapresiune. Cele 11 pale de ventilator foarte apropiate asigură, de asemenea, o presiune statică continuu ridicată, chiar și la viteze mici. În acest fel, aerul poate fi împins optim printr-un radiator.

154,00 lei Pret
Alphacool icle 13mm HardTube mufă cu șuruburi G1/4, set șuruburi (negru, pentru tuburi din alamă acrilică, 6 bucăți) Alphacool icle 13mm HardTube mufă cu șuruburi G1/4, set șuruburi (negru, pentru tuburi din alamă acrilică, 6 bucăți)

Alphacool icle 13mm HardTube mufă cu șuruburi G1/4, set șuruburi (negru, pentru tuburi din alamă acrilică, 6 bucăți)

Seria de conectori pentru țurțuri Alphacools este versiunea de vârf a conectorilor dovediți. Toate cerințele care sunt plasate pe o conexiune sunt îndeplinite aici: flux mare, formă, prelucrare și colorare. Designul și fabricarea fără compromisuri au făcut din țurțuri ceea ce sunt. Două versiuni sunt disponibile în crom strălucitor și negru mat, intens, care se potrivesc perfect în orice sistem. Acoperirile sunt lipite ferm de substrat prin procedee speciale, este asigurată longevitatea culorilor intense și acoperirea este împiedicată să se desprindă. Fiecare conexiune are acum și sigla Alphacool, ceea ce o face inconfundabilă pe lângă forma sa specială. Datorită marginilor teșite ale piuliței de îmbinare, inelul O este apăsat foarte ferm pe HardTube, ceea ce înseamnă că se așează și mai ferm decât la predecesori. Acest lucru asigură mai multă siguranță în timpul transportului. Dacă vă place plin de culoare, în pachetul de livrare sunt incluse trei inele O colorate diferite. Dacă există lumină UV, acestea se aprind chiar în culoarea corespunzătoare.

186,00 lei Pret