Lista de produse dupa marca BOSCH

Sunt 2697 produse.

Se afiseaza 1-48 din 2697 produs(e)
Akku-Bohrschrauber GSR 18V-90 C Professional, 18Volt Akku-Bohrschrauber GSR 18V-90 C Professional, 18Volt

Akku-Bohrschrauber GSR 18V-90 C Professional, 18Volt

Mașina de găurit cu acumulator Bosch GSR 18V-90 C Professional este o mașină de găurit cu acumulator puternică, cu un motor fără perii, care oferă performanțe maxime cu 64 Nm și 2.100 rpm. Mandrina de găurit cu acțiune rapidă din metal robustă de 13 mm asigură o transmisie excelentă a cuplului pentru fiecare lucrare, iar lungimea compactă a capului de doar 163 mm asigură o manevrabilitate perfectă. Mașina de găurit GSR 18V-90 C Professional permite un control excelent al sculei pentru mai multă protecție a utilizatorului și a sculei: HMI oferă o funcție reglabilă de control KickBack, care reduce riscul de recul dacă unealta se blochează și rotește brusc unealta. Caracteristica reglabilă Precision Clutch previne supraturația după ce este atins cuplul prestabilit, reducând astfel uzura și zgomotul ambreiajului. Datele și setările burghiului cu impact pot fi transferate între unealta electrică și un smartphone atunci când este utilizat Modulul Bluetooth Low Energy GCY 42. GSR 18V-90 C Professional este potrivit pentru găurirea în lemn, metal, ceramică și plastic. De asemenea, are o clemă practică pentru curea pentru agățarea comodă a șurubelniței fără fir pe o curea sau pe scară. Această ofertă include două baterii ProCORE18V 4.0Ah, care pot oferi aceleași performanțe ca și bateriile standard de 4 Ah datorită celei mai noi tehnologii cu celule, dar cu dimensiuni semnificativ mai mici, greutate mai mică și durată de viață cu 135% mai mare decât o baterie standard - datorită COOLPACK 2.0 - Tehnologie care previne supraîncălzirea bateriei. GSR 18V-90 C Professional este potrivit pentru găurirea în lemn, metal, ceramică și plastic. De asemenea, are o clemă practică pentru curea pentru agățarea comodă a șurubelniței fără fir pe o curea sau pe scară. Această ofertă include două baterii ProCORE18V 4.0Ah, care pot oferi aceleași performanțe ca și bateriile standard de 4 Ah datorită celei mai noi tehnologii cu celule, dar cu dimensiuni semnificativ mai mici, greutate mai mică și durată de viață cu 135% mai mare decât o baterie standard - datorită COOLPACK 2.0 - Tehnologie care previne supraîncălzirea bateriei. GSR 18V-90 C Professional este potrivit pentru găurirea în lemn, metal, ceramică și plastic. De asemenea, are o clemă practică pentru curea pentru agățarea comodă a șurubelniței fără fir pe o curea sau pe scară. Această ofertă include două baterii ProCORE18V 4.0Ah, care pot oferi aceleași performanțe ca și bateriile standard de 4 Ah datorită celei mai noi tehnologii cu celule, dar cu dimensiuni semnificativ mai mici, greutate mai mică și durată de viață cu 135% mai mare decât o baterie standard - datorită COOLPACK 2.0 - Tehnologie care previne supraîncălzirea bateriei.

1.825,00 lei Pret
Atașament pentru revistă Bosch GMA 55, pentru șurubelnițe pentru gips-carton (albastru) Atașament pentru revistă Bosch GMA 55, pentru șurubelnițe pentru gips-carton (albastru)

Atașament pentru revistă Bosch GMA 55, pentru șurubelnițe pentru gips-carton (albastru)

Atașamentul pentru magazie GMA 55 pentru șurubelnițe pentru gips-carton de la Bosch permite lucrul comod și rapid, chiar și în poziții dificile. Oferă reglarea rapidă și ușoară a adâncimii și reglarea lungimii șuruburilor fără scule. Prelucrează benzile cu șuruburi Bosch de 25 mm (SG), 30 mm (SG), 35 mm (SG), 25 mm (SF), 30 mm (SF), 35 mm (SF), 30 mm (G) și 35 mm (S-FB). Designul deschis previne depunerea prafului, permite o curățare ușoară și o durată de viață mai lungă.

507,00 lei Pret