Laptop Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 cu procesor Intel Core i7-1165G7, 14", WQUXGA, 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Windows 10 Pro 64, Black



9.652,10 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Laptop Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 cu procesor Intel Core i7-1165G7, 14", WQUXGA, 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Windows 10 Pro 64, Black

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

Laptop Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 cu procesor Intel Core i7-1165G7, 14", WQUXGA, 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Windows 10 Pro 64, Black 

 

 

Sensibilitatea reimaginata

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 ofera o combinatie puternica de performanta, receptivitate, durata de viata a bateriei si imagini uimitoare. Cu procesoare Intel® Core ™ i7  de pana la a 11-a generatie, puteti conta pe o experienta exceptionala, oriunde.

 

Cool

Noua balama cu o singura bara, ventilatorul dublu si aerisirea din spate pentru o solutie termica inteligenta imbunatatita inseamna ca puteti face ore lungi de lucru, iar laptopul ThinkPad X1 Carbon Gen 9 va ramane la fel de cool ca si dvs.

 

 

Securitate integrata perfect

Cu o suita actualizata de solutii de securitate incorporate ThinkShield, va protejeaza ThinkPad X1 Carbon Gen 9 si datele dvs. Biometria ofera un cititor de amprente extra sigur, standard si integrat cu butonul de alimentare - astfel incat sa va puteti conecta si sa porniti instantaneu. Detectarea prezentei umane blocheaza automat dispozitivul atunci cand va indepartati si, in combinatie cu camera IR optionala, permite conectarea zero-touch chiar si din repaus. 

 

 

Imagini vibrante

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 are un afisaj rafinat 16:10 cu rame inguste si un ecran bogat, de inalta rezolutie. Grafica puternica Intel® Iris ™ Xe ofera o claritate uimitoare a imaginii si o precizie a culorilor - indiferent daca faceti conferinte video, navigati sau vizionati continut media. Nu numai ca acest panou cu consum redus de energie este eficient din punct de vedere energetic, dar este si certificat TÜV Rheinland pentru reducerea emisiilor de lumina albastra pentru a promova sanatatea ochilor.

 

 

Colaborare la distanta imbunatatita

Sistemul de difuzoare Dolby Atmos® de pe laptopul ThinkPad X1 Carbon Gen 9 include doua difuzoare cu declansare ascendenta si doua woofere cu declansare descendenta - acest lucru creeaza o experienta de sunet captivanta pe care o veti bucura atat pentru munca, cat si pentru joaca. Dolby Voice® si patru microfoane cu camp la distanta de 360 ​​de grade, combinate cu o camera de inalta definitie, pentru claritate vizuala, imbunatatesc colaborarea de la distanta si va asigura ca sunteti auziti tare si clar in timpul apelurilor.

 

 

De Viitor

Laptopul ThinkPad X1 Carbon Gen 9 ofera o adevarata experienta de tip smartphone intr-un computer conectat mereu. Speedy WiFi 6 va permite sa sariti rapid pe platformele publice aglomerate, evitand in acelasi timp timpul de intarziere si tamponarea. 

 

Rezistent

Laptopurile ThinkPad sunt testate in functie de 12 cerinte de nivel militar si peste 200 de verificari de calitate pentru a se asigura ca ruleaza in conditii extreme. De la salbaticia arctica la furtunile de praf din desert, de la gravitatia zero la varsari si picaturi, puteti avea incredere in aceste laptopuri pentru a face fata oricarei vieti care va arunca drumul.

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

   

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Lenovo
20XW005MRI

Fisa tehnica

Familie procesor
Core i7
SSD
512 GB
Garantie
24 luni
Rezolutie video (pixeli)
3840x2400
Sistem de operare
Microsoft Windows 10 Pro
Placa video
Intel Iris® Xe Graphics
Diagonala display
14.0 inch
Memorie RAM
16GB

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii