Alphacool Eiszyklon Aurora LUX Digital RGB - Kit de 3 120x120x25mm, ventilator carcasa (pachet de 3, inclusiv controler digital LED RGB)



119,33 lei +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Ventilatorul Alphacool Eiszyklon Aurora LUX oferă o iluminare RGB extinsă și este ideal ca ventilator silentios. Cu un maxim de 1100 rpm, rămâne plăcut silențios chiar și la viteza maximă. Cadrul ventilatorului este decuplat, ceea ce subliniază și mai mult adecvarea pentru funcționare silențioasă. Iluminare RGB digitală adresabilă RGB a fost ieri, viitorul constă în LED-uri RGB digitale adresabile care pot fi controlate individual. Prin urmare, ventilatorul Eiszyklon Aurora LUX folosește în mod natural LED-uri aRGB digitale. LED-urile sunt aliniate spre interior și luminează direct paletele ventilatorului negre și ușor transparente. Se folosește un difuzor pentru ca și cadrul ventilatorului să fie iluminat optim. Rama ventilatorului alb lăptos difuzează lumina pe întregul cadru al ventilatorului și asigură o iluminare perfectă și extinsă a întregului ventilator. Deoarece fiecare LED poate fi controlat individual, toate efectele cunoscute sunt posibile. Aceasta include efecte precum Wave, Pulse, Breathing și multe altele. Paletele ventilatorului au fost special adaptate pentru utilizarea pe calorifere. Cel mai important punct este o presiune statică ridicată. Pentru a realiza acest lucru chiar și la viteze mici, paletele ventilatorului sunt ușor curbate. Drept urmare, acţionează ca o lopată, care trage aerul spre interior şi îl presează în jos cu suprapresiune. Cele 11 pale de ventilator foarte apropiate asigură, de asemenea, o presiune statică continuu ridicată, chiar și la viteze mici. În acest fel, aerul poate fi împins optim printr-un radiator.

Cantitate
Stoc epuizat


 

Deschidere la livrare

 

Oferim garantie la produse 24 luni

  Returnează în termen de 14 de zile

in conformitate cu OUG 34/2014

 

Suport Clienti 0371.238.579

 

Securitatea datelor colectate si procesate

 

SR EN ISO 9001:2015

tip ventilator

amabil ventilator de carcasă
utilizat pentru carcase pentru PC
atașament înșurubat
volum 29 dB
Mobilier iluminat LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
viteza de rotatie 1.100 rpm
hidraulica de depozitare a ventilatoarelor
debit 87,32 m³/h
Presiunea aerului Până la 2,23 mm/H2O
conexiune de alimentare cu 3 pini
domeniul de tensiune 12 volți
consum de energie 1,9 wați
caracteristică Dezordinea cablurilor este de domeniul trecutului. Ventilatorul Eiszyklon Aurora LUX vine cu un singur cablu. La 58 cm, cablul este suficient de lung pentru a găzdui controlerul oriunde în carcasă. Conexiunea se face printr-un conector cu 6 pini care se potrivește perfect cu controlerul digital RGB Alphacool Aurora LUX. Acesta poate fi folosit pentru a controla și regla viteza ventilatorului și, desigur, întregul iluminat. Ventilatorul Alphacool Aurora LUX este un pachet complet fără griji, cu flux de aer perfect și iluminare LED RGB digitală remarcabilă de 5V. Și toate funcțiile pot fi controlate cu un singur cablu pe un controler. Nu putea fi mai ușor.
Informații suplimentare Iluminare: LED-uri RGB de 5V adresabile digital
Accesorii disponibile 12 șuruburi pentru ventilator, 1 controler digital LED RGB, 1 cablu de alimentare pentru controler LED RGB digital
Dimensiuni Ventilator1 Cantitate: 3 buc, latime: 120 mm, inaltime: 120 mm, adancime: 25 mm
Greutate ventilator carcasa 126 grame
Total 530 de grame

Alphacool
24804

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii